Asumisoikeus, Otsola, Tulliportinkatu 9d, 80130 Joensuu

Joensuun Otsolan alueelle, kävelymatkan päähän keskustasta on tulossa uusia asumisoikeusasuntoja. Ydinkeskusta ja sen monipuoliset palvelut ovat noin 1,5 kilometrin päässä, ja lähimpään ruokakauppaan on matkaa noin kilometri. Kävelyetäisyydellä on peruskoulu ja lukio. Keskustan alueella on lisää kouluja sekä myös päiväkoteja. Paikallisbussien pysäkit ovat muutaman sadan metrin päässä Tulliportinkadulla. Melkein naapurissa on Itä-Suomen yliopiston kampusalue ja Mehtimäen urheilupuisto, joka tarjoaa monipuoliset puitteet urheilun harrastamiselle ja seuraamiselle. Alueella on mm. uimahalli, jäähalli, pesäpallostadion, Joensuun kuntokeidas, Joensuun Areena, tennishalli, ulkokuntosali ja urheilukenttä.

Tulliportinkatu 9d koostuu neljä- ja viisikerroksisista asumisoikeustaloista A ja C, joissa on molemmissa yksi porrashuone. Yhteiset tilat on sijoitettu talojen ensimmäisiin kerroksiin. Asukkaiden käytössä on talopesula ja kuivaushuoneet, lastenvaunuvarastot sekä huoneistokohtaiset irtaimistovarastot.

Korttelin yhteiselle sisäpihalle valmistuu viihtyisyyttä lisäämään leikki- ja oleskelualueita, jotka ovat kaikkien talojen asukkaiden yhteiskäytössä. 

Arvioitu valmistuminen on 12/2024.

Myynti
Maiju Kokkonen
puh. 045 77343805
maiju.kokkonen@ta.fi
Huom. Puhelinnumeromme eivät vastaanota tekstiviestejä.

Tulliportinkatu 9d:n havainnekuva

Tilaamalla TA:n uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedon uusista asunnoista, tapahtumista ja eduista.