Asumisoikeus, Vahva-Jussin lenkki 11, Asemantausta,15700 Lahti

Lahden Asemantaustan alueelle on valmistunut uusia asumisoikeusasuntoja. Osoitteeseen Vahva-Jussin lenkki 11 valmistui kerrostalo, jossa on kaikkiaan 31 asuntoa. Asuntovaihtoehtoja erikokoisista kaksioista tilaviin neljän huoneen asuntoihin. Kaksiot ovat kooltaan 47–59 m², kolmiot 72m² ja 76m² sekä neliöt 95 m². Kaikissa asunnoissa on tilava parveke.

Vahva-Jussin asuinalue sijaitsee Asemantaustan kaupunginosassa monipuolisten palveluiden ja aktiviteettien lähellä. Vahva-Jussin asunnot valmistuvat luonnon, peruskoulun ja palveluiden ääreen. Lähietäisyydeltä löytyy päivittäistavarakauppa sekä päiväkoti. Vahva-Jussista kävelee noin puolessa tunnissa Lahden torille ja noin vartissa Lahden Matkakeskukselle. Vesijärven satama sijaitsee alle 20 minuutin kävelymatkan ja noin 10 minuutin pyöräilymatkan päässä.

Salpausselän urheilukeskus monipuolisineen lajivaihtoehtoineen sijaitsee Vahva-Jussin läheisyydessä. Kesäisin urheilukeskuksella palvelee maauimala, ja talvisin se tarjoaa lukuisia laadukkaita hiihtolatuja. Radiomäen urheilukenttä sekä Tiirismaan ulkoilumaastot sijaitsevat myös aivan alueen vieressä. Lähimpään uimarantaan Mytäjäisille on vain noin 5 minuutin kävelymatka. Erilaisia aktiviteetteja lapsiperheille löytyy Perhepuistosta, johon on noin 10 minuutin kävelymatka.

Asunnot ovat valmistuneet tammikuussa 2024.

Myynti
Mäenpää Sari
puh. +35845 7734 3809
sari.maenpaa@ta.fi
Huomio! Puhelinnumero ei vastaanota tekstiviestejä.

Tilaamalla TA:n uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedon uusista asunnoista, tapahtumista ja eduista.