Vuokra, Oulu, Mäntylä,Postipojankuja 3 B, 90150 Oulu

Oulun Mäntylään, osoitteeseen Postipojankuja 3 B on rakenteilla uusia vuokra-asuntoja. Viisikerroksiseen kerrostaloon tulee yhteensä 27 asuntoa. Asuntokoot vaihtelevat kaksioista neliöihin.

Huoneistojakauma:
2h+kt+s 47,5-53,5 m² 13 kpl
3h+kt+s 63-71 m² 10 kpl
4 h+kt+s 72 m² 4 kpl

Mäntylä sijaitsee noin neljä kilometriä kaupungin keskustasta hyvien kulkuyhteyksien päässä. Mäntylään ja Mäntylästä pääsee kulkemaan kätevästi linja-autolla, autolla tai polkupyörällä.  

Hyvämaineinen ja rauhallinen Mäntylän alue on etenkin lapsiperheiden ja koiranulkoiluttajien suosiossa. Mäntylästä löytyy loistavat ulkoilureitit, iso palloilukenttä, leikkipuisto ja koirapuisto. Talvisin alueella on oma luistinrata. Uimarannoista lähin on kahden kilometrin päässä sijaitseva Oulunlahden uimaranta

Postipojankuja 3:n vieressä sijaitsee lähikauppa. Isommat kaupat löytyvät Limingantullin puolelta vajaa 10 minuutin automatkan ja noin 20 minuutin linja-automatkan päästä. Myös Hiirosen puolella vain 5 minuutin ajomatkan ja reilun 15 minuutin kävelymatkan päässä on ruokakauppa. Lähikouluna toimii Lintulammen koulu.  

Asuntojen arvioitu valmistumisaika on keväällä 2025.

Havainnekuva Postipojanjkuja 3 vuokra-asunnoisa Oulussa

Tilaamalla TA:n uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedon uusista asunnoista, tapahtumista ja eduista.