Vuokra, Oulu, Pateniemi,Redi 2B, 90800 Oulu

Oulun Pateniemeen, Pateniemenrantaan on rakenteilla uusia vuokra-asuntoja. Osoitteeseen Redi 2B rakennettavaan kerrostaloon tulee 43 viihtyisää vuokrakotia. Asuntojen koot vaihtelevat kompakteista kaksioista tilaviin neliöihin. Pienempiä kaksioita lukuun ottamatta kaikissa asunnoissa on oma sauna. Lisää tilaa asuntoihin tuo lasitetut parvekkeet.

Huoneistojakauma:
2h+kt 40,5 m² 5 kpl
2h+kt+s 45,5 -47,0 m² 18 kpl
3h+kt+s 66,5 – 69 m² 15 kpl
4h+kt+s 76,0 m² 5 kpl

Uudet vuokra-asunnot valmistuvat aivan meren rantaan, kehittyvälle Pateniemenrannan asuinalueelle Pateniemeen. Alueella on hienot mahdollisuudet nauttia merellisestä luonnosta ja harrastusmahdollisuuksista kauniissa ulkoilumaastoissa. Lähes naapurissa on myös Pateniemenrannan ulkokuntoilupuisto, ja Pateniemen urheilukeskus on noin 1,5 kilometrin päässä.

Pateniemen alueella on hyvät lähipalvelut. Lähin päiväkoti ja leikkipuisto ovat vain muutaman sadan metrin päässä, ja alakouluun on matkaa noin 1,5 kilometriä ja yläkouluun reilu kilometri. Lähin ruokakauppa on reilun kilometrin päässä ja lisää kauppoja on parin kilometrin päässä. Ideaparkin kauppojen äärelle on matkaa nelisen kilometriä. Oulun keskustaan ajaa autolla noin vartissa ja pyöräilee puolessa tunnissa.

Asuntojen arvioitu valmistumisaika on vuodenvaihteen 2024-2025 tienoilla.

Havainnekuva Redi 2 vuokratalosta Oulusta

Tilaamalla TA:n uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedon uusista asunnoista, tapahtumista ja eduista.