Vuokra (yleishyödyllinen), Rullakkotori 1, Pasila,00240 Helsinki

Pohjois-Pasilaan uudelle Postipuiston alueelle on rakenteilla uusia vuokra-asuntoja. Rullakkotorin laidalle osoitteeseen Rullakkotori 1 valmistuu kaikkiaan 61 vuokra-asuntoa seitsemään asuinkerrokseen. Valinnanvaraa on erilaisiin elämäntilanteisiin: yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asuntoja. Asuntojen koot vaihtelevat 30 ja 79,5 neliön välillä.

Huoneistotyypit:
1h+kt, 30 m², 6 kpl
2h+kt, 39-63 m², 31 kpl
3h+kt, 64,5-71,5 m², 18 kpl
4h+kt, 79,5 m², 6 kpl

Viihtyisissä asunnoissa on joko lasitettu tai ranskalainen parveke, laminaattilattiat ja maalatut seinät. Asukkaiden käyttöön valmistuu monipuoliset yhteistilat, joihin kuuluu pesula ja kuivaushuone, ulkoilu- ja lastenvaunuvarastot sekä talosauna ja kerhohuone. Jokaiselle asunnolle on myös oma irtainvarasto. Asukkaiden käyttöön rakennettavat autopaikat sijaitsevat erillisessä pysäköintihallissa.

Postipuiston asuinalue rakennetaan hyvien kulkuyhteyksien ja Helsingin Keskuspuiston kupeeseen. Uudella, urbaanilla alueella otetaan erityisesti huomioon energia- ja ekotehokkuus sekä asumisen yhteisöllisyys. Alueelle oman leimansa luovat erilaiset asuntokorttelit ja yhtenäiset sisäpihat, puistovyöhyke sekä alueen asukkaiden yhteiskäytössä oleva kylätalo Postivarikko. Keski-Pasilassa sijaitseva kaupunkikeskus Mall of Tripla tarjoaa suuren määrän erikoisliikkeitä, ravintoloita ja palveluja lähellä kotia. Postipuiston alueella toimii päivittäistavarakauppa.

Pohjois-Pasilan asukasluku kasvaa yli 12 000 asukkaaseen 2030-luvulla. Asuntojen lisäksi alueelle rakentuu noin 2 000 uutta työpaikkaa. Alueelle rakennetaan tulevina vuosina myös kaksi päiväkotia ja koulu. Raitiotielle alueella on alustava varaus.

Lue lisää alueesta:
https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-ja-liikenne/kaupunkisuunnittelu-ja-rakentaminen/uutta-helsinkia-rakentamassa/pasila

Asuntojen arvioitu valmistumisaika on 3/2024.

Myynti
Korhonen Laura
puh. 040 922 2757
laura.korhonen@ta.fi
Huomio! Puhelinnumero ei vastaanota tekstiviestejä.

Tilaamalla TA:n uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedon uusista asunnoista, tapahtumista ja eduista.