Vapaat ja vapautuvat asumisoikeusasunnot Oulu

Haku tuotti 20 tulosta.

-

-


Etsitkö ASO-asuntoa merellisestä Oulusta?

Oulu on viihtyisä ja eläväinen merenrantakaupunki kaunista Oulujokisuistoa unohtamatta. Oulussa on yliopistokaupunkina lukuisien opiskelupaikkojen lisäksi paljon teollisuutta ja muita työpaikkoja sekä vapaa-ajalla mahdollisuus monenlaiseen: shoppailuun, urheiluun, kulttuuriin sekä lukuisiin tapahtumiin, joita Oulussa järjestetään pitkin vuotta.

Asumisoikeus mahdollistaa tasokkaan asumisen ilman suurta asuntovelkataakkaa

TA:n asumisoikeusasunnot ovat Oulussa viihtyisiä. Ne sijaitsevat usealla asuinalueella ja sopivat hyvin erilaisiin asunnon tarpeisiin ja toiveisiin. TA:n asumisoikeuskohteet Oulun Vanhatullin Rautatienkadulla ovat alueen hintatasoon nähden ainutlaatuinen mahdollisuus saada omistusasuntoa vastaava kaupunkikoti keskustan tuntumasta edullisesti. Lisäetuna on, ettei asunnosta pois muuttaessa tarvitse kantaa huolta sen myynnistä. TA hoitaa kiinteistön kunnossapidon mutta myös asunnon myynnin puolestasi.

Oulu on vetovoimainen kaupunki, joka kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Lue kuinka Vantaalla asuneet Helena ja Seppo Savikko päättivät tehdä eläkkeelle jäätyään elämänmuutoksen ja muuttaa asumisoikeusasuntoon Ouluun.

Hae asumisoikeusasuntoa Oulussa:

Mikäli toivomastasi Oulun asumisoikeuskohteesta ei löydy juuri nyt vapaana sinulle sopivaa asuntoa, voit aina jättää asumisoikeushakemuksen jonoon. Asumisoikeushakemus on voimassa 12 kk. Jätä asumisoikeushakemus sähköisesti.

Asumisoikeus on elinikäinen, voit asua ASO-asunnossasi niin kauan kuin haluat. Valitse asunnon sijainti ja koko, joka sopii elämäntilanteeseesi parhaiten. TA:n asunnoista voit valita kompakteista yksiöistä toimiviin perheasuntoihin. TA:n kaikkiin asuntoihin ovat myös lemmikkieläimet tervetulleita!

Lue lisää asumisoikeusasumisesta TA:n asukasoppaasta.

Hakuasi vastasivat seuraavat ASO- eli asumisoikeuskohteet

Alla olevassa listassa ovat myös ne kohteet joista ei ole vapaiden tai vapautuvien ASO-asuntojen ilmoituksia tällä hetkellä. Asumisoikeusasuntoihin on kuitenkin jatkuva haku ja niitä tarjotaan aina ensin jo hakemuksensa jättäneille. Voit jättää asumisoikeushakemuksen tästä . Klikkaamalla alla olevaa kohteen osoitetta näet kohteen kaikki ASO-asunnot ja tarkemmat tiedot.