Vapaat ja vapautuvat vuokra-asunnot Hämeenlinna

Haku tuotti 7 tulosta.

-

-


TA:n vuokra-asunnot Hämeenlinnassa

Pikkukaupungin rauhaa huokuvan Hämeenlinnan sijainti on erinomainen. Tampereen ja Helsingin palvelut ja mahdollisuudet ovat vain tunnin ajomatkan päässä. Voit valita urbaanin kerrostaloasunnon tai idylliä kaupungin vehreiltä reunamilta.

Vuokra-asunto TA:lta on turvallinen valinta. Tutustu TA:n vuokra-asuntotarjontaan Hämeenlinnassa. Tiesithän, että TA:n vuokra-asuntoihin myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita!

Lue lisää vuokra-asunnoistamme ja kuinka haet vuokra-asuntoa TA:lta!

Vuokra-asunnon vaihtoehtona ASO-asunto

Mikäli et löytänyt tarpeitasi vastaavaa vuokra-asuntoa, niin oletko miettinyt asumisoikeusasuntoa? Asumisoikeus- eli ASO-asunto on vuokralla asumisen ja omistusasumisen välimuoto. Maksat asunnostasi asumisoikeusmaksun, mikä on 15 % asunnon hankintahinnasta. Tämän jälkeen hallinnoit asuntoa kuin sen omistaja. Voit asua asunnossasi niin kauan kuin haluat. TA:n ASO-asunto on kuitenkin huoleton, sillä huolehdimme kiinteistön huollon ja remontit puolestasi. Lue lisää asumisoikeusasunnoista tai ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kuinka haen asumisoikeusasuntoa?

Hakuasi vastasivat seuraavat vuokra-asuntokohteet

Alla olevassa listassa ovat myös ne kohteet, joista ei ole vapaiden tai vapautuvien asuntojen ilmoituksia tällä hetkellä. Klikkaamalla alla olevaa kohteen osoitetta näet kohteesta enemmän tietoa. Halutessasi voit jättää vuokra-asuntohakemuksen myös kohteeseen, jossa ei juuri nyt ole vapaita asuntoja. Mikäli etsimäsi asunto vapautuu, olemme sinuun yhteydessä. Vuokra-asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta.