Vapaat ja vapautuvat vuokra-asunnot Hämeenlinna

Haku tuotti 2 tulosta.

-

-


TA:n vuokra-asunnot Hämeenlinnassa

Pikkukaupungin rauhaa huokuvan Hämeenlinnan sijainti on erinomainen. Tampereen ja Helsingin palvelut ja mahdollisuudet ovat vain tunnin ajomatkan päässä. Voit valita urbaanin kerrostaloasunnon tai idylliä kaupungin vehreiltä reunamilta.

Vuokra-asunto TA:lta on turvallinen valinta. Tutustu TA:n vuokra-asuntotarjontaan Hämeenlinnassa. Tiesithän, että TA:n vuokra-asuntoihin myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita!

Lue lisää vuokra-asunnoistamme ja kuinka haet vuokra-asuntoa TA:lta!

Vuokra-asunnon vaihtoehtona ASO-asunto

Mikäli et löytänyt tarpeitasi vastaavaa vuokra-asuntoa, niin oletko miettinyt asumisoikeusasuntoa? Asumisoikeus- eli ASO-asunto on vuokralla asumisen ja omistusasumisen välimuoto. Maksat asunnostasi asumisoikeusmaksun, mikä on 15 % asunnon hankintahinnasta. Tämän jälkeen hallinnoit asuntoa kuin sen omistaja. Voit asua asunnossasi niin kauan kuin haluat. TA:n ASO-asunto on kuitenkin huoleton, sillä huolehdimme kiinteistön huollon ja remontit puolestasi. Lue lisää asumisoikeusasunnoista tai ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kuinka haen asumisoikeusasuntoa?

Hakuasi vastasivat seuraavat vuokra-asuntokohteet

Alla olevassa listassa ovat myös ne kohteet, joista ei ole vapaiden tai vapautuvien vuokra-asuntojen ilmoituksia tällä hetkellä. Klikkaamalla alla olevaa kohteen osoitetta näet kohteen kaikki vuokra-asunnot ja lisätiedot. Halutessasi voit jättää vuokra-asuntohakemuksen myös kohteeseen, jossa ei juuri nyt ole vapaita asuntoja. Mikäli etsimäsi asunto vapautuu, olemme sinuun yhteydessä. Vuokra-asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta.