Vapaat ja vapautuvat vuokra-asunnot Turku

Haku tuotti 4 tulosta.

-

-


Vuokra-asunnot Turku

Etsitkö vuokra-asuntoa Turusta? TA:lla on Turussa vuokra-asuntoja, jotka sopivat hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin. Meillä on edulliset vuokrat ja vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassaolevaksi yhden kuukauden irtisanomisajalla, ilman minimivuokra-aikaa. Asuntomme ovat useimmiten remontoituja ja hyvin huollettuja. TA:n vuokra-asunnoissa asuminen onkin turvallista ja huoletonta!

Tiesithän, että TA:n vuokra-asuntoihin myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita.

Lue lisää TA.n vuokra-asunnoista!

Vuokra-asunnon vaihtoehtona asumisoikeusasunto

TA:n asunnot ovat Turussa suosittuja. Tästä syystä otamme vuokra-asuntohakemuksia vastaan ainoastaan juuri vapautumassa oleviin asuntoihin. Kun löydät toivomasi asunnon, voit tehdä vuokra-asuntohakemuksen sähköisesti vaikka heti!

Mikäli et löydä vapaana juuri toivomaasi vuokra-asuntoa, oletko miettinyt, voisiko asumisoikeus- eli ASO-asunto olla sinulle sopiva vaihtoehto? Mikäli kiinnostuit, niin lue lisää TA:n asumisoikeusasunnoista.

Asiakaspalvelu:

puh. 045 7734 3777
info@ta.fi

Hakuasi vastasivat seuraavat vuokra-asuntokohteet

Alla olevassa listassa ovat myös ne kohteet, joista ei ole vapaiden tai vapautuvien vuokra-asuntojen ilmoituksia tällä hetkellä. Klikkaamalla alla olevaa kohteen osoitetta näet kohteen kaikki vuokra-asunnot ja lisätiedot. Halutessasi voit jättää vuokra-asuntohakemuksen myös kohteeseen, jossa ei juuri nyt ole vapaita asuntoja. Mikäli etsimäsi asunto vapautuu, olemme sinuun yhteydessä. Vuokra-asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta.