Vuokra-asunto | valintarajat Kaksio | 2h+kt | 60,5 m²
Föglönkuja 4 | Helsinki

Vuokra 941,68€/kk


Lue lisää valintarajoista Täytä asuntohakemus Tulostettava vuokrahakemus (pdf) Kohteen esite Lue lisää kohteesta
Sijainti Helsinki, Borgströminmäki
Osoite Föglönkuja 4, 00590 Helsinki
Asumismuoto Vuokra-asunto | valintarajat
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+kt - kaksio
Pinta-ala 60,5 m²
Kerros/kerroksia 2
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys. Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2016
Hissi Kyllä
Vuokra 941,68 €/kk
Vakuusmaksu 1 776,26
Vesimaksu 17,50 €/hlö/kk
Saunamaksu (talosauna) 15,00 €/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, ei lämpöpistoketta 15,00 €/kk, Autohallipaikka 56,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja 1.3 vapautumassa tilava kaksio parvekkeella. Asunnossa siistit pinnat ja lattiamateriaalina laminaatti.

Kyseessä on arava- ja korkotukiasunto, asukasvalinnassa noudatamme valtioneuvoston asettamia asukasvalintaperusteita. Asunnon saamiseen vaikuttavat mm. hakijaruokakunnan asunnontarve, varallisuus ja tulot. Jätä hakemus kotisivujemme kautta www.ta.fi/vuokrahakemus

Föglönkuja 4:n laadukkaat vuokra-asunnot sijaitsevat Borgströminmäellä, Kruunuvuorenrannan uudella ja kehittyvällä asuinalueella Laajasalon länsiosassa. Alue on täynnä upeita merimaisemia, saaristoluontoa ja kauniita puistoalueita. Föglönkuja 4:stä on merenrantaan matkaa noin puoli kilometriä ja Laajasalon keskukseen noin kilometri. Laajasalosta löytyvät kaikki peruspalvelut kouluineen ja päiväkoteineen. Lisää palveluita alueen asukkaille tarjoaa myös kruunuverkko.fi; mm. kuntosali, verstastila sekä yhteiskerhotiloja.

Helsingin keskustaan on matkaa Herttoniemen kautta noin 10 kilometriä. Bussit kulkevat useasti tunnissa Kruunuvuorenrannasta Herttoniemen metroasemalle, josta pääsee kätevästi ja nopeasti metrolla keskustaan. Kruunuvuorenrantaan on suunnitteilla oma peruskoulu, päiväkoteja ja päivittäistavarakauppoja.

Föglönkuja 4 koostuu neljästä viisikerroksisesta kerrostalosta, joihin tulee yhteensä 81 vuokra-asuntoa erilaisin pohjaratkaisuin. Asuntojen koot vaihtelevat 34 neliön yksiöstä 85,5 neliön kolmioihin. Kaikissa asunnoissa on esteetön parveke ja osassa ylimmän kerroksen asunnoista on iso kattoterassi. Asuntojen wc- ja pesutilojen lattiat ovat keraamista laattaa ja muualla asuintiloissa on laminaattilattiat. Osassa kolmioista on oma sauna. Kaikkien talojen ylimmässä kerroksessa on asukkaiden yhteiskäytössä oleva talosauna, josta pääsee vilvoittelemaan ja ihailemaan maisemia parvekkeelle. Autoille on parkkipaikat kadun toisella puolella.

Kohteessa on varallisuus- ja tulorajat.
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa on tupakointi kielletty. 1.1.2020 ja sen jälkeen alkavat vuokrasopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Vapaa  
Katso kartta

Vuokraus

Määttä Johanna
040 922 8981
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Tervetuloa Föglönkujalle!

Tuula-Marialle ja hänen miehelleen Jari Peltorannalle tuli asunnonvaihto ajankohtaiseksi, kun edelliseen, Haagassa sijainneeseen asuntoon oli tulossa putkiremontti, jonka alta he halusivat päästä pois. Erityisen herkäksi itseään kuvaileva Tuula-Maria kertoo, kuinka työläältä ja pelottavalta uuden asunnon etsiminen aluksi tuntui.

Lue lisää