Vuokra-asunto | valintarajat Kaksio | 2h+kt+s | 58,5 m²
Nahkasuutarintie 11 | Espoo

Vuokra 834,72€/kk


Lue lisää valintarajoista Täytä asuntohakemus Tulostettava vuokrahakemus (pdf) Kohteen esite Lue lisää kohteesta
Sijainti Espoo, Kurttila
Osoite Nahkasuutarintie 11, 02780 Espoo
Asumismuoto Vuokra-asunto | valintarajat
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+kt+s - kaksio
Pinta-ala 58,5 m²
Kerros/kerroksia 3
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys. Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2016
Energiatehokkuusluokka C2013
Hissi Kyllä
Vuokra 834,72 €/kk
Vakuusmaksu 1 669,44
Vesimaksu 17,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 16,00 €/kk, Latausaseman käyttömaksu 30,00 €/kk, Autokatospaikka 32,00 €/kk , Lataussähkö 0,27 €/kWh
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Asuntonäytöt tehdään hakemusten perusteella.

Hakemus täytetään osoitteessa www.ta.fi. Pyydämme liitteet, jos voimme tarjota asuntoa.

Kerros 3/4

Nahkasuutarintie 11 ja Kahvelitie 22 luhtikerrostalot sijaitsevat pientalovaltaisella Kurttilan alueella Kauklahden ja Saunalahden välissä. Rauhallisella ja kehittyvällä alueella on kävelyetäisyydellä päiväkoteja sekä suomen- ja ruotsinkieliset koulut. Merenläheinen luonto ja Kauklahdenväylän toiselta puolelta alkava keskuspuisto tarjoavat erinomaiset ulkoilumahdollisuudet.

Lähin bussipysäkki on puolen kilometrin päässä. Helsinkiin matkustettaessa bussi vaihdetaan metroon Matinkylässä. Suoraan Helsinkiin pääsee junalla Kauklahden asemalta, jonne on noin 1,5 kilometrin kävelymatka. Kauklahden palveluihin on matkaa noin pari kilometriä.

Nahkasuutarintie 11 luhtikerrostalossa on 40 ja Kahvelitie 22 luhtikerrostalossa 49 viihtyisää vuokra-asuntoa. Modernit asunnot ovat erikokoisia kaksioita ja kolmioita. Asuntojen asumismukavuutta lisäävät lasitettu parveke ja oma sauna. Pesu- ja löylyhuoneissa on laattalattiat ja muissa asuintiloissa laminaattilattiat.
Parvekkeilta avautuu näkymä vehreälle piha-alueelle, joka tarjoaa hyvät puitteet lasten leikeille ja oleskelulle. Autoille on paikkoja talojen toisella puolella. Molemmissa taloissa on lisäksi lämpimät irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarastot ja kuivaushuoneet.

Asuntoa haetaan sähköisellä asuntohakemuksella, joka löytyy linkistä https://ta.fi/vuokrahakemus.
Liitteeksi tarvitaan hakijan tuloselvitys sekä viimeisimmän esitäytetyn veroilmoituksen erittelyosa. Liitteet voitte toimittaa sähköpostitse kohteen myyntineuvottelijalle, kun teille on tarjottu asuntoa. Asukasvalinnassa noudatetaan ARA:n asukasvalintaperusteita.

https://ta.fi/asumismuodot/vuokra-asunnot/vuokra-asuntoon-hakeminen
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa on tupakointi kielletty. 1.1.2020 ja sen jälkeen alkavat vuokrasopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Vapaa  
Katso kartta

Vuokraus

Marjomaa Mari
045 7734 3808
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti