Asumisoikeus­asunto Kaksio | 2h+kt+s | 46,0 m²
Jaksonkatu 1 | Lahti

Uudiskohde

Asumisoikeusmaksu 20 405 €
Käyttövastike 549 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Lahti - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Lahti, Keski-Lahti
Osoite Jaksonkatu 1, 15100 Lahti
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+kt+s - kaksio
Pinta-ala 46,0 m²
Kerros/kerroksia 5
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Keskitetty tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 2023
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 20 404,46 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 548,68 €/kk
Vesimaksu 19,50 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 20,00 €/kk, Autokatospaikka 35,00 €/kk, Autohallipaikka 60,00 €/kk
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Vapaana viidennen kerroksen tilava kaksio. Omasta saunasta pääset vilvoittelemaan lasitetulle parvekkeelle. Asunnon parveke sekä ikkunat sisäpihalle päin länteen.

Kuvat kohteen toisesta asunnosta

Uudelle asuinalueelle matkakeskuksen ja keskustan välittömään läheisyyteen on tammikuussa 2023 valmistunut asumisoikeusasuntoja. Jaksonkatu 1 ja 7 koostuu kahdesta talosta, joissa on yhteensä 109 asuntoa. Jaksonkatu 1:ssä asuntoja on 62 ja Jaksonkatu 7:ssä 47. Kohteessa on erikokoisia kaksioita ja kolmioita sekä neljän huoneen asuntoja.

Asukkaiden käytössä on hyvät yhteistilat: pesula ja kuivaushuone sekä monitoimitila.

Kulkuyhteydet ovat hyvät mihin tahansa suuntaan: liikkumaan pääset kävellen, pyörällä, omalla autolla tai julkisilla. Linja-autot jokaiseen kaupunginosaan kulkevat matkakeskuksen läpi, eli ihan talojen vierestä. Launeen marketalue on muutaman kilometrin päässä ja keskustaan on alle kymmenen minuutin kävelymatka. Lahden keskustasta löytyy päivittäistavarakauppoja, ravintoloita ja kahviloita sekä kauppakeskus Trio palveluineen. Asumisoikeustalojen välittömässä läheisyydessä on kaksi pientä päivittäistavarakauppaa vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Alueelta ei ole myöskään pitkä matka esimerkiksi Urheilukeskukseen tai sataman järvimaisemiin. Välittömässä läheisyydessä on Radiomäen ulkoilualue, jossa on kesällä pururata sekä yleisurheilu- ja hiekkakentät ja talvella luistelukenttä. Liikuntamahdollisuuksia siis löytyy läheltä lähes jokaiseen lajiin. Keskustasta löytyy laaja valikoima eri liikuntapalveluita, kuten palloiluhalleja, tekonurmi- tai hiekkakenttiä sekä kuntosaleja.

Alkup. asomaksu: 20 404,46 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen vapaa
Katso kartta

Myynti

Lindqvist Iiro
040 922 2460
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti