Asumisoikeus­asunto Kolmio | 3h+kt+s | 76,5 m²
Lypsäjänkatu 1 B | Turku

Uudiskohde

Asumisoikeusmaksu 35 554 €
Käyttövastike 833 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Turku - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Turku, Yli-Maaria
Osoite Lypsäjänkatu 1 B, 20400 Turku
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Rivitalo
Huoneisto 3h+kt+s - kolmio
Pinta-ala 76,5 m²
Kerros/kerroksia 1-2
Lämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys. Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 31.03.2023
Energiatehokkuusluokka B2018
Asumisoikeusmaksu 35 553,80 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 832,62 €/kk
Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 17,00 €/kk, Autokatospaikka 25,00 €/kk
Lisätietoja Yli-Maariaan Lypsäjänkatu 1:een ja Maitokatu 2:een rakennetaan 32 rivitaloasunnon asumisoikeuskohde. Kohteen huoneistot ovat kolmioita (76,5-77,5 m²), neliöitä (86,5-87,0 m²) ja viisiöitä (108,5 m²). Kaikissa asunnoissa on sauna ja asunnot ovat kaksitasoisia. Kohteen urakoitsijana toimii Mangrove Oy.

Tässä harmaan sävyillä puuverhoillussa rivitalokohteessa käytetään moderneja ja tyylikkäitä materiaaleja. Asuntoihin tulee valkoiseksi maalatut seinät ja kaunis vaalea laminaattilattia. Keittiöt varustetaan keraamisella liesitasolla ja kalusteuunilla. Pesuhuoneet laatoitetaan ja saunan seinät ovat tervaleppäpaneelia. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joka lisää asumismukavuutta ja parantaa kalustettavuutta. Ikkunoihin tulee sälekaihtimet.

Kohteen erikoisuutena on omat istutuslaatikot sekä asunnon yhteydessä että yhteisellä piha-alueella. Autokatokset ja pihapaikat varustetaan lämmityspistokkeilla. Jokaista asuntoa kohti on varattavissa kaksi autopaikkaa. Erillisiin talousrakennuksiin tulee ulkoiluväline- ja irtainvarastot. Molemmilla piha-alueilla on lasten leikkipaikat.

Käyttövastikkeeseen sisältyy 50M laajakaista. Vedenkulutus mitataan huoneistokohtaisesti.

Yli-Maaria on lapsiystävällinen pientaloalue maaseudun rauhassa Pohjois-Turussa. Alueen palveluihin lukeutuvat hyvin varusteltu K-Market Moisio, St1-huoltoasema, kahvila-lounasravintola, apteekki, seurakuntatalo ja vanhusten hoivakoteja. Melkein Lypsäjänkatu 1:n vieressä sijaitsee vuonna 2018 valmistunut monitoimitalo Ypsilon, jossa toimii koulu, päiväkoti, neuvola, nuorisotila ja kirjasto.

Yli-Maariasta on Turun keskustaan matkaa 12 kilometriä. Matka taittuu autolla 20 minuutissa Tampereen valtatietä pitkin. Linja-autovuoroja Puutorille kulkee päivällä noin 20 minuutin välein, ilta-aikaan hieman harvemmin.

Arvioitu valmistuminen on 31.3.2023. Kohteeseen on jatkuva haku.

Ilmoitus on esimerkki huoneistotyypistä. Tutustu kohde-esitteeseen, jossa nähtävillä kaikki huoneistot.

Alkup. asomaksu: 35 553,80 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Katso kartta

Myynti

Rajamäki Tuula
045 7734 3793
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti