Asumisoikeus­asunto Kaksio | 2h+kt+s | 55,5 m²
Simpukkatie 17 | Lieto

Uudiskohde

Asumisoikeusmaksu 28 534 €
Käyttövastike 639 €/kk


Mikä on asumisoikeus- eli ASO-asunto? Miten haen asumisoikeusasuntoa? Kohteen esite Lue lisää kohteesta Lieto - Hae järjestysnumero Täytä asumisoikeushakemus
Sijainti Lieto, Keskusta
Osoite Simpukkatie 17, 21420 Lieto
Asumismuoto Asumisoikeus­asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+kt+s - kaksio
Pinta-ala 55,5 m²
Kerros/kerroksia 2
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Arvioitu valmistuminen 31.08.2023
Energiatehokkuusluokka A2018
Hissi Kyllä
Asumisoikeusmaksu 28 533,30 €
Vakuusmaksu 2 kk:n vastiketta vastaava summa
Käyttövastike 638,25 €/kk
Vesimaksu 25,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Autopaikka, lämpöpistoke 17,00 €/kk, Autokatospaikka 25,00 €/kk, Latausaseman käyttömaksu 29,00 €/kk , Lataussähkö 0,27 €/kWh
Lisätietoja Liedon keskustaan on rakenteilla uusia asumisoikeusasuntoja. Simpukkatielle valmistuvissa kerrostaloasunnoissa on monipuolinen huoneistojakauma ja erilaisia huoneistokokoja on hyvin saatavilla. Asuntojen koot vaihtelevat toimivista 36 m² yksiöistä tilaviin 81,5 m² neljän huoneen asuntoihin. Pienemmät yksiöt ja kaksiot ovat saunattomia, muissa oma sauna. Kaikissa asunnoissa on parveke. Asuntoihin tulee laminaattilattiat ja pesuhuoneisiin laatoitetut seinät ja lattiat.

Käyttövastikkeeseen sisältyy 50M laajakaista. Vedenkulutus mitataan huoneistokohtaisesti.

Keskustan läheisyydessä kaikki tärkeät päivittäispalvelut, kuten terveyskeskus, ruokakauppa ja pankki ovat aivan kotinurkilla. Myös useampi päiväkoti sekä perusopetusta tarjoavat koulut ja lukio löytyvät noin kahden kilometrin säteeltä. Liedon keskustasta on myös hyvät ja nopeat liikenneyhteydet Turkuun.

Simpukkatie 17:lle haetaan sen valmistuttua Pohjoismaiden virallista ympäristömerkkiä, Joutsenmerkkiä. Merkki edistää kestävää kehitystä ja merkin saaneet tuotteet ja palvelut täyttävät kattavat, elinkaariajatteluun perustuvat ympäristövaatimukset.

Ilmoitus on esimerkki huoneistotyypistä. Tutustu kohde-esitteeseen, jossa nähtävillä kaikki huoneistot.

Simpukkatie 17:n urakkahinta on sidottu rakennuskustannusindeksin muutoksiin. Urakkahinta ja asukkaiden maksamat asumisoikeusmaksut voivat muutosten seurauksena joko kasvaa tai supistua. Asumisoikeusmaksu on 15 % asunnon hankintahinnasta ja mikäli hankintahinta muuttuu, muuttuu myös asukkaan rakennusaikana maksama alkuperäinen asumisoikeusmaksu. Kohteen valmistuttua rakennusaikaiset kustannusten muutokset lasketaan ja asumisoikeusmaksun muutoksen määrä ilmoitetaan kirjallisesti asumisoikeuden haltijalle. Mahdollinen asumisoikeusmaksun nousu kannattaa huomioida jo pankin lainaneuvotteluissa.

Kohteen arvioitu valmistuminen on elokuussa 2023.

Alkup. asomaksu: 28 533,30 €
Huomio! Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Katso kartta

Myynti

Iivarinen Tiina
045 7734 3802
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti
Lue lisää alueesta

Lyhyt muuttomatka - iso muutos

Kari ja Mirja Vuorenpää asuivat 49 vuotta samassa osoitteessa. Tilavassa omakotitalossa elettiin ruuhkavuodet, kasvatettiin lapset aikuisiksi ja lopulta jäätiin kaksin viettämään eläkepäiviä. Omakotitalon hoito alkoi kuitenkin tuntumaan raskaalta ja muutto kerrostaloon tuli ajankohtaiseksi.

Lue lisää