Vuokra-asunto Kaksio | 2h+k+s+ullakko | 77,0 m²
Kauppalantie 2 | Helsinki

Vuokra 1 510,00€/kk


Täytä asuntohakemus Tulostettava asuntohakemus Kohteen esite Lue lisää kohteesta
Sijainti Helsinki, Haaga
Osoite Kauppalantie 2, 00320 Helsinki
Asumismuoto Vuokra-asunto
Talotyyppi Kerrostalo
Huoneisto 2h+k+s+ullakko - kaksio
Pinta-ala 77,0 m²
Kerros/kerroksia 2
Lämmitys Vesikeskuslämmitys (patterit). Pääasiallinen lämmönlähde kaukolämpö.
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen tulo-ja poisto LTO:lla
Rakennus valmistunut 1927
Vuokra 1 510,00 €/kk
Vakuusmaksu 3 020,00
Vesimaksu 17,00 €/hlö/kk
Autopaikkamaksu Latausaseman käyttömaksu 30,00 €/kk, Autopaikka, lämpöpistoke 35,00 €/kk, Autopaikka, lämpöpistoke 35,00 €/kk, Autohallipaikka 160,00 €/kk , Lataussähkö 0,27 €/kWh
Internet Kohteessa on kiinteistölaajakaista, jonka perusnopeus kuuluu vastikkeeseen. Katso tarkemmat tiedot kohteen lisätiedoista.
Lisätietoja Elannon vanha asuin- ja myymälärakennus on saanut uuden elämän korkealaatuisina asuntoina ja toimitiloina. Avarissa ja valoisissa asunnoissa on kaikissa oma kylpyhuonesauna, sekä kolmioissa myös vaatehuone. Asuntojen erikoisuus on vinokattoinen ullakkotila, jota voi käyttää vaikkapa työhuoneena, tv-huoneena tai rauhallisena makuuhuoneena. Ullakolla on myös oma sisäänkäyntinsä rappukäytävästä.

Asunnot ovat varustetasoltaan korkealaatuisia ja kaikissa asunnoissa on mm. astianpesukone, keraaminen keittotaso sekä lämmöntalteenottokoje. Lattiat ovat tyylikästä parkettia ja pesutiloissa on ajattomat, neutraalit laatat niin seinissä kuin lattioissakin. Pesutiloissa on myös tila pesutornille.
Kiinteistö on kaukolämpöverkossa, joten asukkaat voivat nauttia pesutiloissa vesikiertoisesta lattialämmityksestä ja muissa tiloissa vesikiertoisesta patterilämmityksestä.

Etelä-Haagan helmi vanha Tiili-Elanto (rak. 1927) on saneerattu vanhaa kunnioittaen upeiksi asunnoiksi ja liiketiloiksi. Vanhan rakennuksen viereen rakentui kaunis ja moderni asuintalo vuonna 2016. Kauppalantie 2:n asunnot sijoittuvat erinomaiselle paikalle Vanhan Turun maantien ja Kauppalantien kulmaan vehreässä Etelä- Haagassa. Kohteessa on yhteensä 14 korkealaatuista ja persoonallista asuntoa sekä kolme katutason toimitilaa.

Kerrostalovaltainen Etelä-Haaga on kulttuurihistoriallisesti, rakennustaiteellisesti ja maisemakulttuurillisesti merkittävä alue, josta löytyvät tarvittavat päivittäispalvelut ja koulut. Myös kulkuyhteydet ovat hyvät: Vihdintie ja Mannerheimintie sijaitsevat lähellä ja raitiovaunu 10:n kääntöpiste on muutaman sadan metrin päässä. Etelä-Haagan läpi kulkee Helsingin sisäisiä linja-autoja ja Huopalahden juna-asema on reilun kilometrin päässä. Vehreässä Etelä-Haagassa on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet niin lenkkeilyyn kuin rentoon oleiluun.
Huomio! Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa on tupakointi kielletty. 1.1.2020 ja sen jälkeen alkavat vuokrasopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.
Vapautuminen Vapaa  
Katso kartta

Vuokraus

Kurri Aleksi
040 9225 380
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Huomio! Puhelin­numero ei vastaanota tekstiviestejä.

Lähetä viesti