Asukasneuvonta

Toisinaan tulee eteen tilanteita, jolloin asumiseen liittyvät asiat mietityttävät ja niihin saattaa tarvita apua. Asukashallintovastaavamme auttaa asumiseen liittyvissä haastavissa tilanteissa, kuten maksuvaikeuksissa tai asumisviihtyvyyteen liittyvissä asioissa. Ratkaisua etsitään yhdessä asukkaan kanssa, mielellään mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Asukashallintovastaava voi esimerkiksi auttaa katkaisemaan velkaantumisen kierteen ja ohjata asukkaan tarvittaessa oikeiden palvelujen piiriin, esimerkiksi hakemaan asumis- tai toimeentulotukea. Asukashallintovastaava neuvoo myös, jos asukkaalla on ongelmia huolehtia asunnon kunnosta asianmukaisesti.

Naapurisopuun liittyvissä asioissa asukashallintovastaavaa auttaa selvittämään tilannetta naapureiden kanssa. Asukashallintovastaavaan kannattaa ottaa yhteyttä heti, jos alkaa tuntua, että saattaisi tarvita apua. Usein asioita on helpompi selvittää ennen kuin ne ehtivät paisua isoihin mittasuhteisiin.

Asukashallintovastaava Liisa Heikkinen opastaa ja neuvoo TA:n asukkaita valtakunnallisesti maksutta. Hänet tavoittaa puhelimitse tai sähköpostitse arkisin toimistoaikoina, p. 040 9222 668, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lue Liisan haastattelu täältä