Myytävät asunnot - omistusasunnot

Etsitkö omistusasuntoa? TA-Yhtiöt myy ja rakennuttaa myös omistusasuntoja. Haluamme palvella asunnonostajaa ammattitaitoisesti ja luotettavasti, sillä omistusasunnon ostaminen on useimmiten elämän suurin ja tärkein hankinta.

Omistusasuntojen myynnistä ja rakennuttamisesta vastaa TA-Kodit Oy ja Taova Oy. TA-Kodit Oy toimii pääasiassa pääkaupunkiseudulla.

Myytäviä asuntoja, rakenteilla ja valmiina

Omistusasunto on sijoitus, joka tulee tehdä harkiten. TA:n omistusasunnot ovat huolella suunniteltuja ja sijaitsevat keskeisillä paikoilla, jotta arjen sujuvuutta helpottavat palvelut ovat helposti saavutettavissa. Tutustu omistusasuntokohteisiimme ja kysy lisää myös rakenteilla olevista asunnoistamme; löytyisikö sinulle uusi omistusasunto TA:lta?

Asiakaspalvelukeskus:

Puh. 045 7734 3777
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Myytävät asunnot Helsinki:

Asuisitko mieluiten rauhallisella asuinalueella Helsingin keskustan palveluiden ja meren äärellä, vai hurmaavassa paritalossa tai kodikkaassa kerrostalossa luonnonkauniilla alueella Helsingin Viikinmäessä? Kruunuvuorenranta on pala kauneinta, merellistä Helsinkiä ja As. Oy Helsingin Topaasista löydät helposti mieluisesi asumismuodon upealla, luonnonläheisellä asuinalueella.

Omistusasunnot: As. Oy Helsingin Ariadne (Hitas) | Turumankatu 20, Kruunuvuorenranta, Helsinki
Omistusasunnot: (Hitas), Tapaninvainio, Kapteenskanmäki, Helsinki

Myytävät asunnot Naantali:

TA:lla on Naantalin keskustassa korkeatasoisia omistusasuntoja. Asunto Oy Naantalin Victorian asunnoissa nautit kaupungin parhaasta sijainnista ja asumisen helppoudesta. Katso myytävät asuntomme Naantalissa ja ihastu!

Omistusasunnot: As. Oy Naantalin Estelle | Naantali Tuulensuunkatu 25

Kaikki myytävät asunnot: