TA:lle kesätyöhön ja työharjoitteluun tulevia nuoria.

Kesätyö 2023

Kesätyöpaikka on tärkeää työelämään tutustumista, mutta myös nuoren itsenäistymisen kannalta. Tuemme nuorten työllistymistä tarjoamalla kesätyö- ja harjoittelupaikkoja asumisen ja kiinteistöjen parissa. Kesällä 2023 on jälleen tarjolla tehtäviä niin aloitteleville kuin opinnoissaan jo pidemmälle edenneille. Meillä pääset työssäsi tekemään oikeita töitä kiinteistöalan ammattilaisten osaavassa ja mukavassa joukossa.

Kesätyöpaikat ovat pääosin haettavissa helmikuussa. Avoimiin kesätyöpaikkoihin voi tutustua TA:n avoimet työpaikat -sivulla.

Kesätyö vastuullisella työnantajalla

Palkkaamme vuosittain valtakunnallisesti lähes 100 nuorta kesätyöhön erilaisiin piha- ja toimistotehtäviin. Haluamme tarjota nuorille mielenkiintoisia tehtäviä vastuullisen työnantajan palveluksessa. Meille on tärkeää tarjota nuorille mielekäs työ ja hyvä perehdytys. Kohtelemme nuoria oikeudenmukaisesti ja tasapuolisesti sekä tarjoamme tehtävänmukaisen palkan. Lisäksi teemme kaikkien kanssa kirjallisen työsopimuksen ja kaikki saavat työt lopetettuaan työtodistuksen.

Työharjoittelupaikka TA:lla

Tarjoamme myös ympäri vuoden harjoittelupaikkoja ja mahdollisuuksia opinnäytetyön tekoon erityisesti kiinteistöalan opiskelijoille.

Jätä rohkeasti kesätyö- tai työharjoitteluhakemus TA:n avoimet työpaikat -sivulla.

 

Kesätyötarinoita