Me olemme jo täällä, vain sinä puutut.

TA työpaikkana

Meillä TA-Yhtiöissä työskentelee jo noin 300 osaavaa kiinteistöalan ammattilaista. Henkilöstömme voimin tarjoamme asukkaillemme laadukasta ja turvallista asumista elämän eri vaiheisiin, vuosikymmenten kokemuksella.

Olemme vastuullinen ja vakaa työnantaja. Toimintamme ja henkilöstömäärämme ovat kasvaneet voimakkaasti jo pitkään. Rakennutamme jatkuvasti uusia asuntoja eri puolille Suomea ja tarvitsemme uusia osaajia joukkoomme. Henkilöstömäärämme onkin lähes tuplaantunut viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Meillä työskentelee eri alojen ammattilaisia kymmenillä erilaisilla ammattinimikkeillä. Kolmannes henkilöstöstämme työskentelee kiinteistö- ja asukashallintotehtävissä, toinen kolmannes myynnin sekä markkinoinnin tehtävissä ja loput erilaisissa liiketoimintaa tukevissa tehtävissä.

Meillä viihdytään

Työpaikkamme vahvuuksia ovat hyvä ilmapiiri ja kivat työkaverit, joiden ansiosta meillä viihdytäänkin hyvin. Työsuhteiden keskimääräinen pituus on kahdeksan vuotta, vaikka kasvumme myötä meillä onkin suuri määrä myös uusia työntekijöitä joukossamme.

Olemme ylpeitä sitoutuneesta henkilöstöstämme. Teemme aktiivisesti töitä sen eteen, että meillä viihdytään ja että löydämme parhaat tekijät kasvavaan joukkoomme. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Moni meistä on aloittanut työnsä kesätyöntekijänä pihatöiden parissa ja edennyt vuosien saatossa vaativampiin tehtäviin.

Tutustu TA:laisiin uratarinoita sivulla.