Ideoita ja tukea asunnon omatoimiseen kunnostukseen

Tarjoamme asumisoikeusasukkaillemme asunnon omatoimiseen kunnostamiseen materiaalipaketteja sekä remonttivaihtoehtoja myös isompiin kunnostustöihin kuten keittiöihin, kylpyhuoneisiin, saunoihin ja piha-alueisiin. TA-materiaalipaketti on tarkoitettu tilanteisiin, jossa jokin huoneiston osa, esimerkiksi lattia, keittiön työtaso tai keittiö kokonaisuudessa, on jo vähän huonokuntoinen, mutta sen elinkaari, eli esimerkiksi tekninen käyttöikä tai toiminnallisuus, ei ole vielä päättynyt.

Osaan omatoimiremonteista voit saada materiaalit TA:lta ja sinulle jää vain työn tekeminen tai teettäminen. Osa isommista remonteista kuuluu TA:n kunnossapitovastuulle, mutta voit asukkaana mahdollisesti vaikuttaa esimerkiksi uusittavan keittiösi pintamateriaaleihin.

Lisäämällä mahdollisuuksia omatoimiseen remontointiin haluamme parantaa asumisviihtyvyyttä sekä pitää huolta asuntojemme kunnosta.

Lue lisää näiltä sivuilta ja suunnittele oma remonttisi!

Innostu remontista Showroomissa.

Espoon toimiston yhteydessä sijaitsevassa Showroomissamme esittelemme laajasti erilaisia remonttiratkaisuja ja vaihtoehtoja. Showroomissa saat paitsi inspiraatiota oman remonttisi toteuttamiseen myös tietoa erilaisten remonttien kustannuksista sekä mahdollisuuksista. Showroomissa voit tutustua myös uudiskohteiden materiaalivaihtoehtoihin.

Showroom on avoinna sopimuksen mukaan, varaa käyntisi sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Showroomin löydät Knitter Business Parkista Espoon Kilosta, osoitteesta Kutojantie 6-8.

Järjestämme tilassa myös erilaisia tapahtumia ja teemailtoja asiakkaillemme.

Asumisoikeusasukas - ilmoittaudu Showroom-tapahtumaan!

Järjestämme tulevien kuukausien aikana kolme Showroom-tapahtumaa, joista kaksi on aamiaistilaisuuksia.

Asumisoikeusasukkaillamme on mahdollisuus saada omatoimiremontointiin materiaalipaketteja veloituksetta. Osallistu Showroom-tapahtumaan, niin saat lisätietoa oman asuntosi remontointimahdollisuuksista.

Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia.

 

Syksyn ja talven 2022 tapahtumat:

 

Syyskuu

  • To 15.9. aamutilaisuus

Lokakuu

  • la 8.10 lounastilaisuus

Marraskuu

  • to 23.11. iltatilaisuus

Joulukuu

  • pe 2.12. aamutilaisuus

 

Tiesithän, että voit saada helpotusta veroihin kotitalousvähennyksenä, jos teetät kotiisi kunnostus- tai perus­parannus­töitä?

Asuntoa ei tarvitse omistaa, joten voit saada koti­talous­vähennyksen asuessasi myös vuokra- tai asumis­oikeus­asunnossa.

Lue lisää