Ideoita ja tukea asunnon omatoimiseen kunnostukseen

Tarjoamme asumisoikeusasukkaillemme asunnon omatoimiseen kunnostamiseen materiaalipaketteja sekä remonttivaihtoehtoja myös isompiin kunnostustöihin kuten keittiöihin, kylpyhuoneisiin, saunoihin ja piha-alueisiin. TA-materiaalipaketti on tarkoitettu tilanteisiin, jossa jokin huoneiston osa, esimerkiksi lattia, keittiön työtaso tai keittiö kokonaisuudessa, on jo vähän huonokuntoinen, mutta sen elinkaari, eli esimerkiksi tekninen käyttöikä tai toiminnallisuus, ei ole vielä päättynyt.

Osaan omatoimiremonteista voit saada materiaalit TA:lta ja sinulle jää vain työn tekeminen tai teettäminen. Osa isommista remonteista kuuluu TA:n kunnossapitovastuulle, mutta voit asukkaana mahdollisesti vaikuttaa esimerkiksi uusittavan keittiösi pintamateriaaleihin.

Lisäämällä mahdollisuuksia omatoimiseen remontointiin haluamme parantaa asumisviihtyvyyttä sekä pitää huolta asuntojemme kunnosta.

Lue lisää näiltä sivuilta ja suunnittele oma remonttisi!

Innostu remontista Showroomissa.

Espoon toimiston yhteydessä sijaitsevassa Showroomissamme esittelemme laajasti erilaisia remonttiratkaisuja ja vaihtoehtoja. Showroomissa saat paitsi inspiraatiota oman remonttisi toteuttamiseen myös tietoa erilaisten remonttien kustannuksista sekä mahdollisuuksista. Showroomissa voit tutustua myös uudiskohteiden materiaalivaihtoehtoihin.

Showroom on avoinna sopimuksen mukaan, varaa käyntisi sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Showroomin löydät Knitter Business Parkista Espoon Kilosta, osoitteesta Kutojantie 6-8.

Järjestämme tilassa myös erilaisia tapahtumia ja teemailtoja asiakkaillemme.

Asumisoikeusasukas - ilmoittaudu Showroom-tapahtumaan!

Järjestämme säännöllisesti erilaisia tilaisuuksia Showroomissa. Ilmoittautumislinkit avautuvat alle tapahtuman yhteyteen lähempänä tilaisuutta. Laita päivämäärät jo nyt ylös!

Asumisoikeusasukkaillamme on mahdollisuus saada omatoimiremontointiin materiaalipaketteja veloituksetta. Osallistu Showroom-tapahtumaan, niin saat lisätietoa oman asuntosi remontointimahdollisuuksista.

 

Loppuvuoden 2023 tapahtumat:

 

Lokakuu

Maalaamalla piristystä kotiin -teemailta tiistaina 10.10. klo 16.30-18.00

  • Kuulet lisää TA:n materiaalipaketeista ja omatoimiremontoinnista
  • Maalari antaa parhaat niksit hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi
  • Tilaa maalarinpaketti ennakkoon ja saat sen heti mukaasi! Tilaukset tehtävä tämän linkin kautta 29.9. mennessä. Laitathan tilauksen lisätietoihin tiedon, että haluat maalarinpaketin Showroom-tilaisuudessa.
  • Voit tutustua myös muihin sisustusmateriaaleihin ja oman kotisi remontointimahdollisuuksiin asiantuntijoidemme avustuksella
  • Paikalla Lumonin edustaja kertomassa parveke- ja terassilasituksista sekä Innoairin edustaja kertomassa ilmalämpöpumpuista
  • Tilaisuudessa tarjolla kahvia ja pientä suolaista ja makeaa.

 

Ilmoittaudu tästä!

 

 

Marraskuu

Webinaari 7.11. klo 16-17

Tule etänä kuuntelemaan tarjoamistanne TA-Materiaalipaketeista ja omatoimiremonteista.

Tilaisuus järjestetään Teamsillä. Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu tästä!

 

Nouda parhaat remonttivinkit Showroomista keskiviikkona 29.11. klo 10.00-11.30!

  • Kuulet lisää TA:n materiaalipaketeista
  • Voit tutustua sisustusmateriaaleihin ja oman kotisi remontointimahdollisuuksiin asiantuntijoidemme avustuksella
  • Paikalla Lumonin edustaja kertomassa parveke- ja terassilasituksista sekä Innoairin edustaja kertomassa ilmalämpöpumpuista
  • Tilaisuuden päätteeksi lounas ravintola Knitterissä

 

Ilmoittaudu tästä!

 

Tapahtumakalenteri saattaa täydentyä ja muokkaantua vielä lähempänä ajankohtia.

Tiesithän, että voit saada helpotusta veroihin kotitalousvähennyksenä, jos teetät kotiisi kunnostus- tai perus­parannus­töitä?

Asuntoa ei tarvitse omistaa, joten voit saada koti­talous­vähennyksen asuessasi myös vuokra- tai asumis­oikeus­asunnossa.

Lue lisää