Keittiöt

Keittiön remontointiin ideoita Showroomista. Showroomissa on näytillä täydellä varustuksella varustettu keittiö, josta saa ideoita oman keittiön remontointiin.

Kodin hengen mukaisia keittiötasoja ja materiaaleja voi ideoida Showroomissa, jossa materiaalivalinnat ovat esillä kattavasti. Showroomista saat vinkkejä myös kokonaisvaltaiseen kodin sisustamiseen.

Showroom on avoinna sopimuksen mukaan. Varaa käyntisi sähköpostitse showroom@ta.fi. Showroomin löydät Knitter Business Parkista Espoon Kilosta,
osoitteesta Kutojantie 6-8.

Muutostyölupa

Muutostyöluvassa saatetaan määritellä tarkemmat ehdot, värisävyt tai vaatimukset muutostyön tekijän ammattitaidosta. Toteutathan muutostyöt aina annettujen ohjeiden mukaan ja hyvää rakennustapaa noudattaen.

Astianpesukone

Asunnoissamme ei normaalisti ole vakiona astianpesukonetta, vaan ne ovat yleensä muutostöinä asuntoihin hankittu.

Astianpesukoneen saa asentaa vain LVI-alan ammattilainen. Käytettäessä ammattiasentajaa saa tehdystä työstä kuitin, joka on tärkeää säilyttää mahdollisen vahingon varalle vakuutuskorvauksen hakemista varten. Astianpesukoneen alle tulee asentaa muovinen suojakaukalo mahdollisten vesivahinkojen estämiseksi.

Asunnossa oleva astianpesukone ja sen korjaukset sekä astianpesukoneen aiheuttamat vauriot ovat asukkaan vastuulla, mikäli kone ei kuulu TA:lle. Asukas vastaa myös astianpesukonekaapin säilyttämisestä.

Käyttökelvottomaksi menneen astianpesukoneen tilalle TA ei toimita uutta konetta, ellei sopimuksessa ole erikseen sovittu, että asunnossa on astianpesukone.

Muutostyöehdot

Osan muutostöistä voit tehdä itse, mutta vaativammat työt sinun on teetettävä ammattiurakoitsijalla. Mikäli olet epävarma, saako suunnitellun muutostyön tehdä, ole aina etukäteen yhteydessä kiinteistömanageriin. Huomioithan, että sinun on varauduttava palauttamaan tietyt muutokset ennalleen muuttaessasi asunnosta pois. Jos olet tehnyt muutostyön luvattomasti, voit joutua korvaamaan korjaustyön ja/tai ennalleen palauttamisen kustannukset.

Asuntoon ei saa tehdä sellaisia muutostöitä,
jotka:

  • heikentävät asunnon perustasoa
  • alentavat kiinteistön arvoa
  • nostavat käyttö- ja ylläpitokustannuksia
  • vaikeuttavat kiinteistön tai asunnon huoltotöitä
  • heikentävät rakennuksen ääneneritysominaisuuksia
  • vaikuttavat haitallisesti rakennuksen runkoon tai LVI- ja sähköasennuksiin

Kustannukset

Täydellisen keittiöremontin hinta liikkuu 10 000 € – 30 000 € välillä riippuen monesta tekijästä. Ammattilaisen tekemä keittiöremontti maksaa enemmän.

Pienellä kasvojenkohotuksella keittiö ja koko asunto saa lisää elinikää asuinviihtyvyyden ohella. Pienillä lisäyksillä voidaan saada myös uusi ilme keittiöön. Laatikoiden/kaappien vetimet, valaistuksen uusiminen ja tasojen vaihtaminen tekee ihmeitä olemassa olevaan keittiöön.

Pikalinkit

TA-materiaalipaketti

Remontti vaihe vaiheelta

Sisustusmaalit & maalarinpaketti

Laminaatit ja muut lattiamateriaalit

Portaiden kunnostus

Ilmalämpöpumppu

Keittiöt

Kylpyhuoneet

Saunat

Terassit

Säilytysratkaisut

Parveke- ja terassilasitus

Kotitalousvähennys

Tiesithän, että voit saada helpotusta veroihin kotitalousvähennyksenä, jos teetät
kotiisi kunnostus- tai perusparannustöitä?

Asuntoa ei tarvitse omistaa, joten voit saada kotitalousvähennyksen asuessasi
myös vuokra- tai asumisoikeusasunnossa.

Sivu päivitetty viimeksi: 7.12.2023