Säilytysratkaisut toimivammiksi

Kaipaatko kotiisi lisää säilytystilaa vai haluatko avonaulakon tilalle tyylikkään liukuovikaapiston? Useimpiin asumisoikeusasuntoihimme on mahdollista lisätä kiinteitä säilytysratkaisuja tai vaihtaa aukeavat kaapinovet tilaa säästäviin liukuoviin.

Säilytysratkaisut eivät kuulu maksuttomiin TA-materiaalipaketteihin. Voit silti omalla kustannuksellasi lisätä kotiisi säilytysratkaisuja tarpeidesi mukaan. Muuttaessasi joskus uuteen osoitteeseen sinun on mahdollista saada muutostyöhyvitystä asentamistasi uusista kaapeista asukasoppaan lisä- ja muutostyöohjeen mukaisesti.

Säilytysratkaisujen muutostyöt edellyttävät tarkkoja mittauksia ja yksityiskohtaista suunnittelua. Pyydä tarjous ja tarkat suunnitelmat haluamastasi liikkeestä ja toimita kiinteistömanagerillesi muutostyöanomus. Pyydä aina myyjää tai asentajaa mittauskäynnille ennen lopullista tilausta.

TA:n kautta on saatavilla Mirror Line -tuotteita. Kysy lisää talosi kiinteistömanagerilta!

Katso esimerkkimallit esitteestä (pdf)

Tiesithän, että voit saada helpotusta veroihin kotitalousvähennyksenä, jos teetät kotiisi kunnostus- tai perus­parannus­töitä?

Asuntoa ei tarvitse omistaa, joten voit saada koti­talous­vähennyksen asuessasi myös vuokra- tai asumis­oikeus­asunnossa.

Lue lisää