Vapaat ja vapautuvat vuokra-asunnot Vantaa

Haku tuotti 10 tulosta.

-

-


TA:n vuokra-asunnot Vantaalla

TA:lla on Vantaalla paljon vuokra-asuntoja hyvillä sijainneilla. Asuntojemme vuokrat ovat edulliset ja asuminen vuokra-asunnoissamme on turvallista; voit asua meillä niin kauan, kuin haluat. Kun asumisen tarpeesi muuttuvat ja haluat vaihtaa asuntoa, on TA:lla runsas valikoima asuntoja monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Lue lisää TA:n vuokra-asunnoista ja niihin hakemisesta!

Asuntoasioissa kannattaa vertailla

TA on luotettava ja vakaa vuokranantaja. Kiinteistömanagerimme huolehtivat asuntojen ylläpidosta ja auttavat asukkaita asumiseen liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelukeskuksemme auttaa sinua TA:lla asumiseen liittyvissä asioissa arkisin kello 8-16 puh. 045 7734 3777.

Tiesithän, että TA:n kaikkiin asuntoihin ovat myös lemmikit tervetulleita!

Hakuasi vastasivat seuraavat vuokra-asuntokohteet

Alla olevassa listassa ovat myös ne kohteet, joista ei ole vapaiden tai vapautuvien vuokra-asuntojen ilmoituksia tällä hetkellä. Klikkaamalla alla olevaa kohteen osoitetta näet kohteen kaikki vuokra-asunnot ja lisätiedot. Halutessasi voit jättää vuokra-asuntohakemuksen myös kohteeseen, jossa ei juuri nyt ole vapaita asuntoja. Mikäli etsimäsi asunto vapautuu, olemme sinuun yhteydessä. Vuokra-asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta.