Vastuullista toimintaa ja turvallista asumista

TA-Yhtiöillä on vuosikymmenten kokemus vastuullisesta ja laadukkaasta rakentamisesta sekä suomalaisesta asumisesta. Olemme rakennuttaneet ja omistaneet asuntoja jo noin 50 vuoden ajan.

Tarjoamme asiakkaillemme koteja erilaisiin elämäntilanteisiin: yksin tai kaksin asuville, perheellisille, nuoremmille ja vanhemmille. Vastaamme kysyntään tarjoamalla kohtuuhintaista ja laadukasta asumista eri puolilla Suomea. Toimimme pitkäjänteisesti ja olemme luotettava ja vastuullinen kotimainen toimija, joka huomioi arjen valinnoissaan asiakkaan, henkilöstön ja ympäristön. Myötävaikutamme valinnoillamme suomalaisen yhteiskunnan hyvinvointiin.

Asuminen on kotitalouksien suurin yksittäinen menoerä ja kohtuuhintaisten asuntojen kysyntä on erityisen suurta Helsingin talousalueella, jossa yleinen hintataso on muuta maata korkeampi. Tämän vuoksi olemme lisänneet asuntojen määrää nopeimmin juuri Helsingin seudulla, jossa meillä on runsaasti asuntoja. Vastaamme kasvavaan kysyntään rakennuttamalla vuosittain yli 1 000 asuntoa suomalaisille.

TA Yhtyma kuvio1