Asumisoikeus, Luoteisrinne 15, Finnoo, 02270 Espoo 

Finnoon alueelle Espooseen on tulossa uusia asumisoikeusasuntoja, jotka valmistuvat arviolta loppuvuodesta 2025. Finnoon uuden ja ekologisen kaupunginosan keskus on metroaseman ympärillä. Merihenkisestä alueesta tulee valmistuessaan 17 000 asukkaan kaupunginosa, jonka korkeat rakennukset muodostavat omaleimaisen miljöön. Finnoota rakennetaan energiatehokkaasti ja kaupunginosasta tavoitellaan kestävän kaupunkirakentamisen edelläkävijää. 

Osoitteeseen Luoteisrinne 15 rakennettavaan 5-kerroksiseen asuinkerrostaloon valmistuvissa asumisoikeusasunnoissa on valinnanvaraa monenlaisiin tarpeisiin. Tarjolla on asuntoja kaksioista neljän huoneen asuntoihin, ja asuntojen koot vaihtelevat 39,5 ja 90,5 neliön välillä.

Huoneistotyypit:

2h+kt, 39,5-52,5 m², 24 kpl 
3h+kt, 65,5-66,0 m², 16 kpl 
4h+kt, 86,5 m² – 90,5, 16 kpl

Liikenneyhteydet alueelta ovat loistavat, sillä Länsiväylälle ajaa vain muutamassa minuutissa ja metrolla pääsee matkustamaan kätevästi läheiseltä metroasemalta.  Finnoossa panostetaan myös sujuviin pyöräily-yhteyksiin ja vehreisiin pyöräreitteihin. 

Alueelle tulee kattavat palvelut ja lapsiperheiden arkea helpottamaan on kaavailtu kahta yhtenäiskoulua ja useita päiväkoteja. Matinkylän, Espoonlahden ja Merituulentien ympäristön palveluihin on muutamien minuuttien ajomatka. Reilun kahden kilometrin päässä on kauppakeskus Ison Omenan palvelut, joiden joukosta löytää lähes kaiken tarvittavan. 

Finnoon alueen ainutlaatuinen luonto tarjoaa upeat puitteet ulkoilulle. Merenranta on kävelymatkan päässä ja saaristolaivojen kyydissä pääsee retkille kaupungin ulkoilusaariin. 

Asuntojen arvioitu valmistumisaika on 11/2025.

Tilaamalla TA:n uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedon uusista asunnoista, tapahtumista ja eduista.