Koronatilanne on helpottunut valtakunnallisesti ja 16.6. alkaen avaamme rajoituksia valtakunnallisesti TA-yhtiöiden kiinteistöissä.

Yhteiset saunavuorot, lenkkisaunat sekä kerhotilat otetaan jälleen käyttöön viranomaisten korona-ohjeet huomioiden. Yhteisiä saunatiloja ei tule käyttää, jos taloudessa on hengitystieinfektio-oireinen tai koronan vuoksi karanteeniin asetettu asukas.

Lue lisää

Espoon Kiloon syksyllä valmistuvat Multahaankuja 2:n vuokra-asunnot ovat herättäneet runsaasti mielenkiintoa. Pyrimme tekemään asukasvalinnat kaikkiin asuntoihin ja ilmoittamaan asukkaaksi valituille kesäkuun aikana. 

Lue lisää

Asiakaspalvelukeskus palvelee puheliitse ja sähköpostitse myös remontin ajan.

Lue lisää

Useat asukkaamme ovat olleet kiinnostuneita sähköautojen latausmahdollisuuksista kotona. Haluamme TA:lla tukea sähköisen liikenteen kehitystä ja vastata asiakkaiden tarpeisiin tarjoamalla sähköautojen latauspisteitä vähitellen sitä mukaa, kun niille on tarvetta.

Lue lisää

TA-Yhtymä siirtyi hiilineutraaliin kaukolämmitykseen vuoden 2019 syksyllä 85 asuintalossaan Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella. Samalla niissä aloitettiin kaukolämmön kulutusjouston kokeilu.

Lue lisää

TA-Yhtymä-konsernin vuosikertomus vuodelta 2020 on julkaistu. Tutustu vuosikertomuksen sisältöihin verkkosivuillamme.

Lue lisää

 Eduskunta hyväksyi maaliskuussa asumisoikeuslain uudistuksen. Perusperiaatteet pysyvät ennallaan, mutta laki tuo mukanaan paljon hyviä ja tarpeellisia uudistuksia asukkaille. 

Lue lisää

Ajankohtaista