Koira ei aina vaadi omaa pihaa ja paljon tilaa. Myös kerrostaloasunto sopii koiraperheelle, kunhan koira tottuu kerrostalon ääniin ja asunto on riittävän iso koirankin tarpeisiin. Lue miten Pirkko Tuomikoski ja Martta-koira viihtyvät kerrostaloasunnossa Helsingissä.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Vanha sananlasku pitää paikkansa myös asuntoilmoituksissa. Hyvät myyntikuvat houkuttelevat potentiaaliset uudet asukkaat asuntonäytölle ja nopeuttavat myynti- tai vuokrausprosessia. Onnistuneet kuvat kertovat paljon kodin mittasuhteista, pintamateriaaleista ja kunnosta. Lue vinkkimme ja tiedät mitä kannattaa ottaa huomioon kuvatessa kotia asuntoilmoituksia varten.

Pesemällä ikkunat saat kotiisi lisää viihtyisyyttä ja raikkautta. Ikkunat kannattaa pestä tarpeen mukaan, silloin kun ne ovat likaiset.

Banaanikärpäset ovat pieniä, yleensä keittiössä viihtyviä hyönteisiä, jotka ovat hyvin tavallisia vieraita myös suomalaisissa kodeissa. Ne yleistyvät usein elo-syyskuussa, jolloin niille on luonnossakin enemmän ravintoa; marjoja ja sieniä. Banaanikärpäset ovat yleensä täysin harmittomia, mutta hyvinkin ärsyttäviä.

Kiinteistösihteeri Riitta Lapinlampi on jo kokenut TA:lainen. Riitta aloitti Oulun toimistolla aluksi kesätöissä ja päätyi monen mutkan kautta kiinteistösihteeriksi.

Jaakko Antinlaakso on toiminut TA:lla isännöitsijänä vuodesta 2014 saakka. Isännöitsijän tehtävistä hänellä on 16 vuoden kokemus, joten ala on hänelle hyvinkin tuttu.

Jätekulut muodostavat ison osan taloyhtiöiden budjetista. Oikeaoppisella jätteiden lajittelulla asukkaat voivat merkittävästi vähentää yhtiönsä jätekuluja ja siten jopa vaikuttaa vastike- tai vuokrahintoihin. Myös ekologisesta näkökulmasta katsoen jätteiden määrän vähentäminen on todella tärkeää.

Ajankohtaista