Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta
Piha-alue osoitteessa Paraatikatu 10

Vanhan kasarmialueen ympärille rakennettava Hiukkavaaran asuinalue on Oulun ja koko Pohjois-Suomen suurin lähivuosikymmenien aikana valmistuva kaupunginosa. Energiatehokkuus ja luonnon arvojen kunnioittaminen ovat alueen rakentamisessa suuressa osassa, ja alueen tavoite onkin olla pohjoisen pallonpuoliskon ilmastotietoisen suunnittelun esikuva.

Lue lisää

Kuopiolainen Voutilaisen nelihenkinen perhe muutti noin neljä vuotta sitten Poukamankatu 19:ssä sijaitsevaan asumisoikeusasuntoon. Sittemmin elämäntilanne ja asunnontarve on muuttunut, mutta onneksi asumisoikeusasuntoa on helppo tarvittaessa vaihtaa.

Lue lisää
Metro ohittamassa Ruoholahden metroaseman

Länsimetron liikennöinnin aloittaminen vuonna 2017 helpotti merkittävästi monien arkea Espoossa. Kansainvälisen autottoman päivän eli auton vapaapäivän kunniaksi (22.9.) listasimme Länsimetron varrella sijaitsevia talojamme, joista on helppoa ja sujuvaa liikkua myös ilman omaa autoa.

Lue lisää

Millaista asumista ihmiset juuri nyt haluavat? Alue- ja rakennuttajapäällikkö Markku Vartiainen tuntee Keski-Suomen asuntomarkkinat ja kertoo, millaisia asuntoja nyt kysytään ja on suunnitteilla.

Lue lisää

Lappeenrantalainen Jaana Karhu löysi unelmiensa asunnon rauhalliselta Pikisaaren asuinalueelta yli kuusi vuotta sitten. Haaveena on, että tämä olisi loppuelämän asunto.

Lue lisää

Jos asunnon tarve yllättää, on asumisoikeus hyvä vaihtoehto. Asunnon voi saada nopeasti eikä suurta pääomaa tarvita. Asumisoikeusasunnossa asumiskulut ovat kohtuulliset, vaikka asut kuin omistaja.

Lue lisää

Rauhalliselta Bron pientaloalueelta löytyi Eeva Aaltoselle mukava kaksio, jonka parvekkeella voi juoda aamukahvit ja jonka kotiovelta pääsee lenkkeilemään, hiihtämään tai vaikkapa marjastamaan.

Lue lisää

Ajankohtaista