Tarjoamme lähes kaikissa kiinteistöissämme vuokraan tai käyttövastikkeeseen sisältyvän Telian, Elisan tai DNA:n kiinteistölaajakaistaliittymän. Liittymän käyttäjille on nyt tarjolla hyviä uutisia, sillä nostamme kiinteistöliittymien perusnopeuksia lähikuukausien aikana.

Lue lisää

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARAn tuoreen vuosittaisen asuntomarkkinakatsauksen mukaan asumisoikeusasuminen on edullisempaa vapaarahoitteiseen vuokra-asumiseen ja ARA-vuokra-asumiseen verrattuna. TA-Asumisoikeus Oy:n asuntojen asumiskustannukset pärjäävät asumisoikeusasuntojen vertailussa aikaisempien vuosien tapaan erinomaisesti.

Lue lisää

Vietimme viime viikolla uuden Showroomimme ennakkoiltaa. Lähes 50 asumisoikeusasukastamme tutustui uuteen tilaan, nautti herkullista keittoa ja suunnitteli oman kotinsa remontointia yhdessä TA:n asiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää

Olemme jälleen ensi kesänä mukana Asuntomessuilla. Kesän 2022 Asuntomessut järjestetään Naantalissa ja TA:lla on messuilla kaksi hanketta ja yhteensä viisi erillistä messukohdetta.

Lue lisää

Julkaisimme kesällä suositun TA-lehtemme neljättä kertaa. TA-lehden yhdeksi kiinnostavimmaksi aiheeksi nousi Lohjan Asuntomessuille valmistunut asumisoikeuskerrostalomme Sahapiha 6 ja sen upea kattoterassi. Tämä A-energialuokan kerrostalo voitti Vihreä teko -palkinnon ja sai kunniamaininnan yhteissaunastaan. 

Lue lisää

Oulun Toppilansalmeen loppuvuodesta valmistuvat Satamatie 15:n vuokra-asunnot herättivät runsaasti mielenkiintoa. Asukasvalinnat kaikkiin asuntoihin on tehty, ja kaikille asunnon saaneille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Lue lisää

Yhdeksäsluokkalaiset Leea ja Vera kertovat työelämään tutustumisjaksostaan TA:n Espoon toimistolla.   

Lue lisää

Ajankohtaista