Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARAn tuoreesta tilastosta käy ilmi, että TA:n käyttövastikkeet ovat edullisimmat lähes kaikissa suurimmissa kunnissa.

Lue lisää

Olemme tänä vuonna lahjoittaneet joulukortti- ja joululahjavarat Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen. Osallistumalla joulukeräykseen olemme mukana auttamassa kotimaan lapsia.

Lue lisää

Joulu lähenee taas kovaa vauhtia, ja päässä pyörii sata asiaa. Olemme koonneet kymmenen kohdan muistilistan helpottamaan joulustressiä.

Lue lisää

Joskus tulee eteen tilanteita, jolloin asumiseen liittyvät asiat mietityttävät, ja niihin saattaa tarvita apua. TA:n asukashallintovastaava Liisa Heikkinen auttaa asumiseen liittyvissä haastavissa tilanteissa.

Lue lisää

Sauna pysyy peruspuhtaana arjessa ilman isompia ponnisteluja. Perusteellisempi pesu on kuitenkin tarpeen kerran tai pari kertaa vuodessa. Joulusauna on osa monen perheen jouluperinteitä, ja monet pesevät saunan juuri näihin aikoihin osana joulusiivousta.

Lue lisää

Lämpötilat ovat vihdoin pakkasella eteläisintä Suomea myöten. Kylmällä ilmalla auton esilämmitys lisää ajomukavuutta ja säästää polttoainekuluissa. Muista huolehtia turvallisuudesta lämmittäessäsi autoa.

Lue lisää

Söderkulla sopii erinomaisesti liikunnasta pitäville. Harrastusmahdollisuuksia on suunnistuksesta salibandyyn, ja sopivia liikuntaryhmiä löytyy kaikille ikäluokille.

Lue lisää

Ajankohtaista