Hämeenlinnassa palveluiden ja harrastusten äärelle ei tarvitse matkustaa, vaan kaikki on kätevästi lähellä ja aikaa säästyy muuhun elämiseen. Sopivan kokoisesta kaupungista löytyy jokaiselle mieleinen asuinalue ja koti – meillä TA:llakin on asuntoja ympäri kaupunkia!

Lue lisää

Asumisoikeusasukkaille lähettämässämme asukastyytyväisyyskyselyssä selvitimme, miten asumisoikeusasukkaat kokevat netti- ja asukassivujemme sekä muun viestinnän toimivuuden. Vastausten perusteella asukkaamme ovat pääsääntöisesti tyytyväisiä viestinnän tasoon, nettisivumme palvelevat hyvin myös jo asukkaana olevia sekä asukkaamme ovat tutustuneet jo melko hyvin asukassivuihimme.

Lue lisää

Löydät TA:n useista sosiaalisen median kanavista. Ota kanavamme seurantaan!

Lue lisää

Oulun Kaakkuriin valmistuu lokakuun 2020 lopussa kaksi uutta vuokrakerrostaloa, joissa on nykyrakentamisesta poiketen painovoimainen ilmanvaihto sekä massiivitiilirunko. Pohjantikankuja 4:n asunnot ovat nyt haettavissa, hakuaika on 28.8.14.9.2020.

Lue lisää

Lämmitämme taas lenkkisaunoja pitkän tauon jälkeen. Lenkkisaunat lämpenevät aiemman aikataulun mukaisesti. Myös omat saunavuorot ovat käytössä varausten mukaan. Yhteisiä saunatiloja ei tule käyttää, jos taloudessa on hengitystieinfektio-oireinen tai koronan vuoksi karanteeniin asetettu asukas.

Lue lisää

Lähetimme kesäkuussa kaikille asumisoikeusasukkaillemme uutiskirjeessä asukastyytyväisyyskyselyn. Pääosa vastaajista suosittelisi tuttavilleen sekä TA:ta että asumisoikeutta asumismuotona.

Lue lisää

Kaikista kohteistamme löytyy monipuoliset mahdollisuudet lajitella kodin jätteitä. Lajittelemalla jätteet säästämme luontoa sekä muita kustannuksia.

Lue lisää

Ajankohtaista