Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) tuoreesta tilastosta käy ilmi, että TA-Asumisoikeus Oy:n asumisoikeusasuntojen käyttövastikkeet ovat edullisimmat lähes kaikissa suurimmissa kunnissa.

Länsimetro aloitti vihdoin lauantaina liikennöinnin ja monen asukkaamme arki tulee helpottumaan kulkuyhteyksien parantumisen myötä. Metroreitin varrella, alle kahden kilometrin päässä asemasta, on viisi vuokra- ja asumisoikeusyhtiötämme ja kaikkiaan 213 asuntoa.

Päivien lyhennettyä ja päivänvalon vähentyessä kodin valaistuksen merkitys kasvaa. Tutustu valaistuksen perussääntöihin, joilla luot kodistasi houkuttelevan ja samalla käytännöllisen.

Vuokrien ja vastikkeiden 25.10.2017 päivätyissä muutoskirjeissä havaittiin tulostusongelma. Lähetämme uudet kirjeet lähipäivien aikana. Pahoittelemme asiaa.

 

Asukkaille lähetetyissä vuokrien ja vastikkeiden muutoskirjeiden tulosteissa on havaittu tulostusongelmia. Selvittelemme parhaillaan ongelman laajuutta ja pyrimme ratkaisemaan sen mahdollisimman nopeasti.

Pahoittelemme asiaa ja tiedotamme tilanteen kehittymisestä.

Tiesithän, että voit saada kotitalousvähennystä kotiisi teetetyistä siivous- ja kotitaloustöistä, asunnon remonttitöistä tai vaikkapa tietokoneohjelmien asennuksesta?

Ajankohtaista