Kiinteistöpalvelualalla alkoi lakko 23.3.2023. Lakon on määrä jatkua ainakin perjantaihin 24.3. saakka.
Mikäli sovintoa ei edelleenkään saada aikaiseksi, on seuraava lakkovaroitus ajalle 30.3.–1.4.

Lue lisää

 Suomalaisille on lähetetty eilen paljon huijausviestejä liittyen vuokranmaksuun. Kyseessä on huijausviesti, johon ei tule reagoida.

Lue lisää

Auto- ja kuljetusalan keskiviikkona 15.2. alkanut lakko vaikuttaa jätehuoltoon ainakin. Osa asuinkiinteistöjen jäteastioista saattaa päivittäin jäädä tyhjentämättä lakon päättymiseen asti. Jätekuljetuksia koskevan lakon on määrä jatkua 21.2. saakka.

Lue lisää

TA-Yhtiöiden kesän 2023 kesätyöpaikat ovat nyt haettavissa. Kesätyöpaikkoja on tarjolla vihertöiden, asuntomyynnin, remontoinnin sekä erilaisten toimistotehtävien parissa.

Lue lisää

 Asiakaspalvelukeskuksemme henkilöstö sekä myyntineuvottelijat ja kiinteistösihteerit ovat koulutuksessa 14.-15.2. Katso poikkeuksaukioloajat.

Lue lisää

Syksyn 2022 energiakriisin alkamisen jälkeen olemme kiinnittäneet erityistä huomiota energiansäästöön niin toimistoilla kuin asuntokohteissammekin. Myös ennen tätä olemme jo vuosien ajan vähentäneet kiinteistöjemme energiakustannuksia ja ympäristövaikutuksia investoimalla energiatehokkuuteen ja osallistumalla uusien energiaratkaisujen kehittämiseen.

Lue lisää

Anna Frostell työskenteli kesällä 2022 jo kolmatta kertaa kesätyöntekijänä TA:n vihertiimissä. Hän kertoo viihtyneensä mainiosti ja saaneensa vihertyöstä inspiraatiota myös tämänhetkisiin opintoihinsa.

Lue lisää

Ajankohtaista