Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Kesälomakausi alkaa olla kiihkeimmillään. Ihmisten lomaillessa asunnot jäävät usein tyhjilleen ja tyhjät asunnot houkuttelevat murtovarkaita. Näillä vinkeillä voit suojata kotisi varkailta ja vahingoilta.

Lue lisää

Juhannuksena toimistoissamme on poikkeusaukioloajat.

Lue lisää

Karhusuolla sijaitsevat asumisoikeuskohteemme Vesirattaanmäki 3 ja 6, Miilumäki 4 sekä Miilukorventie 6 sijaitsevat upealla paikalla. Karhusuo on Suomen toiseksi suurimmassa kaupungissa, palveluiden ja hyvien kuluyhteyksien läheisyydessä, kuitenkin aivan luonnon helmassa ja vain kivenheiton matkan päässä Nuuksion kansallispuistosta ja vielä lähempänä Oittaan monipuolista ulkoilualuetta.

Lue lisää

Isännöitsijöidemme tehtävänimikkeet ovat muuttuneet 1.5.2018 alkaen. Kohdeisännöitsijät ovat jatkossa kiinteistömanagereita ja tekniset isännöitsijät teknisiä managereita.

Lue lisää

Aina ei tarvitse omaa pihaa tai viljelyspalstaa voidakseen nauttia itse kasvatetusta lähiruuasta. Pienelläkin parvekkeella voi viljellä monenlaisia herkkuja. Jos asunnossasi ei ole parveketta, myös ikkunalaudat sopivat kasvupaikoiksi. Vielä ehdit laittaa parvekeviljelmät kasvamaan!

Lue lisää

Kesäloma on parasta aikaa kokea jotain uutta. Tarjoamme asiakkaillemme edullista majoitusta maisemahotelli Hotel Levi Panoramasta.

Lue lisää

Olemme mukana Vantaan Keimolanmäessä järjestettävässä koko perheen tapahtumassa kertomassa alueen asuntotarjonnastamme.

Lue lisää

Ajankohtaista