Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Lähetimme kesäkuussa kaikille asumisoikeusasukkaillemme uutiskirjeessä asukastyytyväisyyskyselyn. Pääosa vastaajista suosittelisi tuttavilleen sekä TA:ta että asumisoikeutta asumismuotona.

Lue lisää

Kaikista kohteistamme löytyy monipuoliset mahdollisuudet lajitella kodin jätteitä. Lajittelemalla jätteet säästämme luontoa sekä muita kustannuksia.

Lue lisää

Tiesithän, että voit saada helpotusta veroihin kotitalousvähennyksenä, jos teetät kotiisi kunnostus- tai perusparannustöitä? Asuntoa ei tarvitse omistaa, joten voit saada kotitalousvähennyksen asuessasi myös vuokra- tai asumisoikeusasunnossa.

Lue lisää

Kesäkuussa päättyi kolmen uuden vuokrakohteemme hakuajat Oulussa, Espoossa ja Lahdessa. Asunnot herättivät runsaasti mielenkiintoa ja asukasvalintoja tehdään parhaillaan.

Lue lisää

Oma vehreä piha kasveineen on mukava ajanviettopaikka keväästä pitkälle syksyyn. Monissa asunnoissamme on oma piha, jonka hoidosta tulee toisinaan kysymyksiä. Lue, mitä kaikkea omalle asuntopihalle voi tehdä ja mistä kaikesta sinun tulee muistaa huolehtia.

Lue lisää

Uudesta TA-lehdestä löytyy mielenkiintoisia juttuja mm. TA:n historiasta ja kotitalousvähennyksen hyödyntämisestä asunnon remontissa sekä totta kai asukastarinoita ja tietoa uudiskohteistamme.

Lue lisää

Kesä on parhaimmillaan ja mikä maistuisikaan paremmalta kuin grilliruoka omalla terassilla tai parvekkeella nautittuna. Parvekegrillaus herättää joka vuosi keskustelua siitä, saako parvekkeella grillata.

Lue lisää

Ajankohtaista