Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Kesä on virallisesti alkanut ja kesätyöntekijöitä tarvitaan taas. Tänäkin vuonna palkkasimme noin 90 nuorta erilaisiin tehtäviin ympäri Suomea.

Lue lisää

Olemme päivittäneet toimintaohjeitamme viranomaisten lievennettyä koronapandemiasta johtuvia rajoituksia. Huomioimme kaikessa toiminnassamme edelleen asiakkaidemme, henkilökuntamme ja yhteistyökumppaniemme turvallisuuden.

1.6 alkaen yhteiset saunatilat avataan ja pihatalkoita saa järjestää. Suunnitteilla olevia uusia sisätilojenremontteja käynnistämme vähitellen kesän aikana. Kiireellisiä huolto- ja korjaustoimia tehdään normaalisti.

Lue lisää

TA-Yhtymä-konsernin vuosikertomus vuodelta 2019 on julkaistu. Lue tarkemmin, millainen vuosi konsernillamme oli ja tutustu avainlukuihin ja tilinpäätökseen.

Lue lisää

Lappeenranta sijaitsee Kaakkois-Suomessa, parin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Ilmastopääkaupungiksikin nimetty Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jossa on lisäksi kansainvälinen lentokenttä sekä teknillinen yliopisto.

Lue lisää

Koronapandemia voi aiheuttaa taloudellisen tilanteen heikentymistä esimerkiksi lomautuksen tai irtisanomisen vuoksi. Mikäli sinulla ilmenee vaikeuksia vuokran tai vastikkeen maksamisessa, suosittelemme ottamaan viipymättä yhteyttä oman talosi kiinteistösihteeriin mahdollisen maksusuunnitelman tekemiseksi.

Lue lisää

Elämme tällä hetkellä todella poikkeuksellisia aikoja. Uutiset, netti ja lehdet ovat tulvillaan ajoittain hyvinkin ahdistavia uutisia maailmaa koettelevasta pandemiasta. Listasimme kymmenen vinkkiä, jolla korona-ajan kotoilun saa kulumaan mukavammin ja ajatukset pidettyä positiivisina.

Lue lisää

Vallitsevan poikkeustilan vuoksi emme toistaiseksi järjestä avoimia esittelyjä asunnoissamme. Yksityisesittelyjä järjestämme edelleen mahdollisuuksien mukaan. Kehitämme myös jatkuvasti uusia tapoja esitellä asuntojamme. Lue miten voit katso livevideoesittelyjä!

Lue lisää

Ajankohtaista