Koti on yhä useammalle nykyisin myös työpaikka – ainakin osa-aikaisesti. Etätyön lisääntyminen näkyykin isompien asuntojen kysynnässä. Monet toivovatkin kotiinsa erillistä työhuonetta tai tilaa työpisteelle.

Lue lisää

TA:n yhteistyöelimen edustajat on valittu. Kaikki 16 ehdokasta tulivat valituiksi automaattisesti ilman äänestystä, sillä ehdokkaita oli vähemmän kuin edustajien paikkoja.

Lue lisää

Naantalin Asuntomessujen vuoden 2022 mallitalo on Lounatuulen-rivitaloyhtiömme.

Lue lisää

Anna Frostell työskentelee jo kolmatta kertaa kesätyöntekijänä TA:n vihertiimissä. Hän kertoo viihtyneensä mainiosti ja saaneensa vihertyöstä inspiraatiota myös tämänhetkisiin opintoihinsa.

Lue lisää

Jyväskylän Kankaan alueelle, aivan Piipputori 2:n asumisoikeusasuntojemme viereen avattiin heinäkuussa Petankkikenttä alueen asukkaiden aloitteesta. Nyt kentällä järjestetään opastusta lajin saloihin sekä Jyväskylän Pallokerhon petankkipelejä.

Lue lisää

TA:n asumisoikeus-, vuokra- ja omistusasuntojen myynti- ja vuokrausilmoituksia on vain TA:n omalla sivustolla sekä valtuutettujen luotettavien yhteistyökumppanien, kuten Etuovi.comin, Vuokraovi.comin, Oikotie.fi:n ja Tori.fin sivustoilla.

Lue lisää

Ajankohtaista