Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Asumisoikeusasunto sopii moneen elämänvaiheeseen. Asumisoikeusasunnossa saat asua niin kauan kuin haluat, mutta se on hyvä ratkaisu myös silloin, kun et tiedä missä vuoden tai kahden kuluttua haluat asua. Asumisoikeusasuminen tarjoaa vapauden vaihtaa asuntoa tai paikkakuntaa helpostikin.

Lue lisää

Aloitimme kesäkuussa biojätekokeilun yhteistyössä Jubilo Wasten kanssa. Testissä mukana olleet asukkaat pääsivät kokeilemaan uudenlaisia paperisia biojätepusseja ja niille tarkoitettuja koreja. Kokeilun tavoitteena oli lisätä kierrätettävän jätteen määrää ja tehdä kierrätyksestä asukkaille mahdollisimman helppoa. Kokemukset olivat positiivisia.

Lue lisää

Vuoden 2021 asuntomessut järjestetään Lohjalla. Messujen teemana tulee olemaan yhteisöllisyys ja ekologisuus. Yhteisöllisyys näkyy erityisesti Kohtaamisia-korttelissa, johon TA:llakin on suunnitteilla asumisoikeustalo.

Lue lisää

Sanna-Kaisa Hakala ja Valtteri Seraste asuivat vuokralla Helsingin keskustassa, mutta kaipasivat enemmän tilaa ja lähemmäs luontoa. Uusi koti löytyi asumisoikeustalosta Espoon Suurpellosta.

Lue lisää
Huolella suunniteltu muutto sujuu talkoilla hyvin.

Kun on tullut aika vaihtaa asuntoa, on edessä muutto. Onpa kyseessä pieni yksiö tai suuri perheasunto, liittyy muuttoon aina paljon muistettavia ja järjesteltäviä asioita. Kun tehtävää on paljon, kannattaa asiat tehdä mahdollisimman hyvissä ajoin ja suunnitelmallisesti. Muuttoon kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä huolellisestikin suunnitellussa muutossa voi tulla yllätyksiä.

Lue lisää
Piha-alue osoitteessa Paraatikatu 10

Vanhan kasarmialueen ympärille rakennettava Hiukkavaaran asuinalue on Oulun ja koko Pohjois-Suomen suurin lähivuosikymmenien aikana valmistuva kaupunginosa. Energiatehokkuus ja luonnon arvojen kunnioittaminen ovat alueen rakentamisessa suuressa osassa, ja alueen tavoite onkin olla pohjoisen pallonpuoliskon ilmastotietoisen suunnittelun esikuva.

Lue lisää

Kuopiolainen Voutilaisen nelihenkinen perhe muutti noin neljä vuotta sitten Poukamankatu 19:ssä sijaitsevaan asumisoikeusasuntoon. Sittemmin elämäntilanne ja asunnontarve on muuttunut, mutta onneksi asumisoikeusasuntoa on helppo tarvittaessa vaihtaa.

Lue lisää

Ajankohtaista