Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Toimistojemme verkkokatkoksen vuoksi perjantaina 22.2.2019 sähköiset palvelumme, kuten hakemus- ja palvelupyyntölomakkeet eivät ole toiminnassa klo 15 jälkeen. Verkkokatkoksen arvioitu kesto on muutama tunti eli n. klo 15 - 17. Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa haittaa.

Toimistojemme verkkokatkoksen vuoksi perjantaina 22.2.2019, asiakaspalvelukeskuksemme sekä Espoon, Tampereen ja Oulun toimistomme asiakaspalvelut sulkeutuvat poikkeuksellisesti jo klo 15.

Lue lisää

 Esa Paloniemi viihtyy asumisoikeuskodissaan Oulun Betonimiehentiellä. Jopa niin hyvin, että muutti sinne takaisin.

Lue lisää

Liisa Lehto muutti Helsingin keskustan tuntumassa sijaitsevaan kerrostaloyksiöön kolmen koiran ja kolmen kissan kanssa vuonna 2015. Pieni asunto on riittänyt hyvin yhden ihmisen ja useamman lemmikin kodiksi.

Lue lisää

Suurpelto on luonnonläheinen alue aivan Espoon keskellä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Suurpellon omat palvelut ovat parantuneet kauppakeskuksen myötä huimasti ja alueelta pääsee nopeasti esimerkiksi Matinkylän, Tapiolan, Espoon keskuksen tai Leppävaaran palveluiden äärelle. Lenkkeilyä ja ulkoilua harrastavalle Suurpelto tarjoaa erinomaisia ulkoilu- ja hiihtoreittejä viereisen keskuspuiston alueella.

Lue lisää

Haastattelimme vuosi sitten omistusasunnosta asumisoikeusasuntoon muuttanutta Timo Rautajärveä, joka jo silloin vakuutti löytäneensä unelmiensa asunnon.  Nyt perhe on kasvanut pienellä Dani-koiralla, ja kaikki viihtyvät erinomaisesti.

Lue lisää

Olemme mukana Tampere-talossa järjestetävillä K50-festareilla lauantaina 2.2. klo 12-18.

Lue lisää

Ajankohtaista