Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Helmikuun 11. päivä vietettiin 112-päivää, jonka tarkoituksena oli kiinnittää huomio tapaturmien ja vahinkojen ennaltaehkäisyyn kotona, töissä ja vapaa-ajalla. Pienet arjen teot voivat lisätä omaa ja läheistesi turvallisuutta.

Lue lisää

28-vuotias Christer Bergström istuu tyytyväisenä uuden kotinsa sohvalla. Kaikki tavarat ovat paikoillaan, verhot ikkunoissa ja matkamuistot hyllyillä kertomassa omaa tarinaansa. Muutaman viikon takainen muutto on enää muisto.

Lue lisää

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen tuoreesta tilastosta selviää, että TA:n asumisoikeusasuntojen käyttövastikkeet ovat edullisimman pääkaupunkiseudulla, Lahdessa ja Turussa, vaikka yhtiön asunnot ovat markkinoiden uusimpia.

Lue lisää

Oulun Kaakkuriin on rakenteilla kaksi vuokrakerrostaloa, joissa on nykyrakentamisesta poikkeavasti painovoimainen ilmanvaihto sekä massiivitiilirunko. Asunnot valmistuvat syksyllä 2020.

Lue lisää

Pertti Varis on pitkän linjan sipoolainen. Pertti on asunut lähes koko ikänsä Sipoossa ja nähnyt kunnan kehityksen vuosien saatossa. Parantuneet palvelut, hyvät liikenneyhteydet ja maaseutumainen ympäristö saavat Pertin viihtymään Sipoon Jokilaakson maisemissa.

Lue lisää

Joulu ja uusivuosi tuovat mukanaan paljon jätettä ja erilaista roskaa. Helpottaaksemme joulun ajan kierrättämistä keräsimme tähän helpot vinkit yleisimpien jätteiden lajitteluun.

Lue lisää

Espoon keskuksen uudelle Suviniityn asuinalueelle rakennetut asumisoikeustalomme on palkittu Espoon rakennuslautakunnan ja rakennusvalvontakeskuksen vuotuisella HURRAA-tunnustuspalkinnolla.

Lue lisää

Ajankohtaista