Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen tuoreesta tilastosta selviää, että TA:n asumisoikeusasuntojen käyttövastikkeet ovat edullisimman pääkaupunkiseudulla, Lahdessa ja Turussa, vaikka yhtiön asunnot ovat markkinoiden uusimpia.

Lue lisää

Oulun Kaakkuriin on rakenteilla kaksi vuokrakerrostaloa, joissa on nykyrakentamisesta poikkeavasti painovoimainen ilmanvaihto sekä massiivitiilirunko. Asunnot valmistuvat syksyllä 2020.

Lue lisää

Pertti Varis on pitkän linjan sipoolainen. Pertti on asunut lähes koko ikänsä Sipoossa ja nähnyt kunnan kehityksen vuosien saatossa. Parantuneet palvelut, hyvät liikenneyhteydet ja maaseutumainen ympäristö saavat Pertin viihtymään Sipoon Jokilaakson maisemissa.

Lue lisää

Joulu ja uusivuosi tuovat mukanaan paljon jätettä ja erilaista roskaa. Helpottaaksemme joulun ajan kierrättämistä keräsimme tähän helpot vinkit yleisimpien jätteiden lajitteluun.

Lue lisää

Espoon keskuksen uudelle Suviniityn asuinalueelle rakennetut asumisoikeustalomme on palkittu Espoon rakennuslautakunnan ja rakennusvalvontakeskuksen vuotuisella HURRAA-tunnustuspalkinnolla.

Lue lisää

Suomessa syttyy vuosittain 6000 – 7000 tulipaloa rakennuksissa. Yleisimmät syttymissyyt ovat tupakointi, tahallinen sytyttäminen, huolimattomuus tulenkäytössä ja sähkölaitteet. Noin puolet tulipaloista johtuu ihmisten omasta toiminnasta. Monet tulipalot voitaisiin välttää huolellisuudella. Lue alla olevasta linkistä vinkkejä kodin paloturvallisuuteen.

Lue lisää

Haluamme siirtyä kohti terveellisempää asuinympäristöä, joten kiinteistömme muuttuvat vähitellen savuttomiksi. Vuoden 2019 alusta alkaen kaikissa asumisoikeussopimuksissa on ollut ehto, jossa asukas sitoutuu olemaan tupakoimatta kaikissa kiinteistön sisä- ja ulkotiloissa. Vuoden 2020 alusta alkaen sama ehto tulee myös kaikkiin uusiin vuokrasopimuksiimme.

Lue lisää

Ajankohtaista