Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Espoon Painiityssä on poikkeuksellisen yhteisöllinen asumisoikeustalo. Lotankatu 2 on senioreille suunnattu asumisoikeustalo, jossa järjestetään yhteistä ohjelmaa useita kertoja viikossa. Senioriasukkaiden apuna ja ilona on myös taloemäntä.

Lue lisää

Noora ja Kai Salo muuttivat kerrostalokaksiosta tilavaan yli sadan neliön asumisoikeusrivitaloon vuoden 2014 alussa. Sopiva asunto löytyi Karhusuolta, Miilukallio 2:sta. Tyylitietoinen pariskunta halusi kuitenkin asunnosta enemmän itsensä näköisen.

Lue lisää

Oululaiselle Marja Suomiselle sijainti on ykkösasia nykyisessä asuinpaikassa. Keskustan alueella pitkään asunut Marja etsi sopivaa asuntoa, ja Etu-Lyötyn uudehkolta alueelta keskustan tuntumasta lopulta tärppäsi.

Lue lisää

Tutkimusten mukaan vuokralla asumisen suosio on kasvussa. Syynä vuokra-asumisen suosion kasvuun on muun muassa huono taloudellinen tilanne, joka on saanut ihmiset lykkäämään ostopäätöksiään. Myös ihmisten arvot ja asenteet ovat muuttuneet, eikä asunnon omistamista pidetä enää niin suuressa arvossa.

Lue lisää

Kun valitset vuokralla asumisen, valitset helpon ja vaivattoman asumismuodon. Maksat vain kuukausittaisen vuokran ja me huolehdimme kaikista asunnon omistamiseen, ylläpitoon ja huoltoon liittyvistä käytännön asioista. Vuokra-asunto kauttamme on turvallinen valinta elämän joka vaiheeseen.

Lue lisää

Perheenlisäyksen myötä asunto saattaa usein käydä pieneksi, etenkin jos lapsia tulee kerralla useampi. Minna ja Jeremias Huhta saivat keväällä 2018 kaksoset, eikä vuokrakaksio Jyväskylän keskustassa enää sopinut perheelle. Uusi koti löytyi rauhalliselta alueelta Väinölästä.

Lue lisää

Taloyhtiöidemme pihoilla nähdään kesän aikana paljon nuoria, kun yli 50 nuorta hoitaa, kitkee, leikkaa, haravoi ja istuttaa puita, kukkia ja pensaita muutaman työntekijän tiimeissä pihoja ympäri Suomea.

Lue lisää

Ajankohtaista