Koronatilanteen heikennyttyä nopeasti olemme tehneet muutoksia mm. korjauksiin, huoltotöihin, muuttoihin, huoneistotarkastuksiin, sekä kerho- ja saunatiloihin liittyvissä käytännöissä.

Lue lisää

TA-Asumisoikeus Oy on liittynyt asumisoikeusyhteisöjen edunvalvontaan laajenevan KOVA ry:n jäseneksi.

Lue lisää

Yhteiset saunavuorot ja lenkkisaunat on toistaiseksi pois käytöstä. Omat saunavuorot ovat käytössä varausten mukaan. Yhteisiä saunatiloja ei tule käyttää, jos taloudessa on hengitystieinfektio-oireinen tai koronan vuoksi karanteeniin asetettu asukas.

Koronatilanteen heikennyttyä nopeasti olemme päättäneet keskeyttää huoneistoremontit asunnoissa, joissa on asukkaita.

Keskeneräiset remontit saatetaan loppuun, mutta uusia ei toistaiseksi aloiteta. Kiireelliset korjaukset suoritetaan koronasta huolimatta, kuitenkin noudattaen erityistä huolellisuutta.

Toimistomme ovat toistaiseksi suljettuina. Palvelemme vain ajanvarauksella niitä asiakkaita, joiden kanssa on sovittu tapaaminen.

Lue lisää

Sähkö- ja hybridiautot ovat tulevaisuutta, ja olemme varautuneet rakentamaan asuinkiinteistöihimme autoilijoiden tarvitsemaa latauskapasiteettia. Sähköautojen latausvalmiuden lisäksi tarjoamme asukkaille jatkossa myös latauspisteitä.

Lue lisää

Olen aloittanut TA:lla loppuvuodesta 2016 sijaisena Lahden toimistolla. Tein aluksi useamman kuukauden töitä myyntiassistenttina ja jäin vielä kesätöihinkin samaan hommaan.

Lue lisää

Ajankohtaista