Tuemme tänäkin jouluna Pelastakaa Lasten kotimaan työtä osallistumalla joulukeräykseen. Joululahjoitusten turvin ehkäistään syrjäytymistä ja autetaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä.

Lue lisää

 Teemme TA.fi-sivustolla huoltotoimenpiteitä. Tänä aikana sivustolla voi esiintyä häiriöitä.

Lue lisää

 Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARAn tuoreen vuosittaisen asuntomarkkinakatsauksen mukaan asumisoikeusasuntojen kysyntä on kasvanut entisestään. TA-Asumisoikeus Oy säilytti paikkansa yhtenä edullisimmista asumisoikeusasuntojen tarjoajista.

Lue lisää

Asiakaspalvelukeskuksemme suljetaan 2.11. poikkeuksellisesti jo klo 12.30. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lue lisää

Uuden asumisoikeusasunnoista annetun lain myötä TA-Asumisoikeus Oy:hyn on perustettu yhteistyöelin yhteisötason asioiden käsittelyyn. Yhteistyöelimeen voivat asettua ehdolle ja elimen vaaleissa voivat äänestää asukastoimikuntien puheenjohtajat ja yhteyshenkilöt.

Lue lisää

Energian säästäminen on nyt ajankohtaisempaa kuin koskaan ennen. Energian ja varsinkin sähkön hinta on noussut merkittävästi viime aikoina, joten nyt jos koskaan energian säästäminen näkyy nopeasti myös omassa kukkarossa.

Lue lisää

Uuden asumisoikeuslain myötä asumisoikeusasukkaiden vaikutusmahdollisuudet paranevat. Asukashallintoa koskevat säännökset tulivat voimaan syyskuun alussa.

Lue lisää

Ajankohtaista