Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

TA-Yhtiöissä ollaan valmistauduttu huolellisesti toikokuun lopulla voimaan astuvaan tietosuoja-asetukseen. Keskeisenä osana valmistautumista on henkilökunnan koulutus. Tietosuojakoulutuksen vuoksi osa toimistomme ovat auki poikkeusaikataulujen mukaan 23.-25.4.2018.

Lue lisää

Henkilökunnan koulutuksen vuoksi toimistomme ovat 23.-25.4. avoinna poikkeusaikataulujen mukaan.

Lue lisää

Teemu Järvinen asuu Helsingin Jätkäsaareen syksyllä 2017 valmistuneessa kerrostalossa, jossa viherrakentaminen on poikkeuksellisen suuressa roolissa.

Lue lisää

Jyväskylän Palokka on ihanteellinen asuinalue luontoa ja palvelujen läheisyyttä arvostavalle. Upeat ulkoilumahdollisuudet ja hyvät lähipalvelut takaavat, että Palokassa viihtyvät hyvin niin yksinasuvat, pariskunnat kuin lapsiperheetkin. TA:lla on alueella useita asumisoikeustaloja, joissa on asuntoja yksiöistä viiden huoneen perheasuntoihin.

Lue lisää

Jotta omenapuu voi mahdollisimman hyvin, olisi sitä hyvä leikata joka vuosi. Paras ajankohta leikkaamiselle on aikaisin kevättalvella ennen kasvukauden alkua, maalis-huhtikuun taitteessa, silloin kun maassa on vielä vähän lunta.

Lue lisää

Aira Huhtakangas asuu ja viihtyy Hakekadulla Toppilassa. Upeiden ulkoilureittien ja hyvien kevyenliikenteenväylien ansiosta omaa autoa ei välttämättä edes tarvitse.

Lue lisää

Asumisoikeusasunto on hyvä vaihtoehto myös ensiasunnoksi. Tea Kallioinen oli vasta 19-vuotias muuttaessaan Heinälammella sijaitsevaan asumisoikeuskerrostaloon kahden koiransa kanssa.

Lue lisää

Ajankohtaista