Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Salon perhe viihtyy Espoon Karhusuolla luonnonrauhassa, jossa marjametsä alkaa melkeinpä omalta pihalta.

Lue lisää

Juttusarjassamme kerromme vinkkejä kodin yleisimpien jätelajien lajitteluun. Jätteet on lajiteltava, jotta niitä voidaan käyttää joko materiaalina tai energian tuotannossa. Eri paikkakunnilla jätelajeista saatetaan myös käyttää eri nimityksiä.

Lue lisää

1.10. vietetään kansallista heijastin päivää.TA on mukana heijastinpäivässä ja maanantaina 1.10. kaikissa toimipisteissämme onkin jaossa hienoja taloheijastimia.

Lue lisää

Haluamme siirtyä kohti terveellisempää asuinympäristöä, joten kiinteistömme muuttuvat vähitellen savuttomiksi. Savuton asuminen on nykypäivää, ja moni asiakas on toivonut täysin savutonta kiinteistöä.

Lue lisää

Mihin voi viedä vanhan pesukoneen? Entä rikkinäisen puhelimen? Lue miten sähkölaitteet ja kodin vaaralline jäte tulee hävittää. Juttusarjassamme kerromme vinkkejä kodin yleisimpien jätelajien lajitteluun. Jätteet on lajiteltava, jotta niitä voidaan käyttää joko materiaalina tai energian tuotannossa.

Lue lisää

Syksyn sienisato on nyt parhaimmillaan. Sienestys on mukavaa ja hyödyllistä ulkoilua, josta hyvällä tuurilla saa kotiin tuomisiksi lähiruokaa hyvän mielen lisäksi. Sienestämään voi usein lähteä, vaikka kotiovelta. Useat kohteemme sijaitsevat luonnonläheisyydessä ja sienimetsät ovat monille asukkaillamme takapihan jatkeena.

Lue lisää

Vihreistä vihrein -kerrostalokorttelin kattopuutarhat olivat syyskuun alussa Helsingissä järjestetyn Kaupunkielämää Jätkäsaaressa -tapahtuman vetonaula.

Lue lisää

Ajankohtaista