Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Helena ja Seppo Savikko kaipasivat eläkkeelle jäätyään maisemanvaihdosta. Pariskunta oli lomamatkallaan ihastunut Ouluun, ja päättikin reilu viisi vuotta sitten tehdä elämänmuutoksen ja muuttaa 600 kilometriä pohjoisemmaksi.

Lue lisää

Viherkasvit parantavat sisäilmaa ja tuovat ripauksen vehreyttä myös sisätiloihin. Huolehtimalla kasveista oikein ne kestävät jopa vuosia. Monista kasveista voi myös irrottaa pistokkaita, joista voit itse kasvattaa uusia viherkasveja.

Lue lisää

Kuopiolaiset Virpi ja Kalevi Ruotsalainen päättivät eläkkeelle jäätyään vaihtaa omistusasunnon asumisoikeusasuntoon. Siilinjärvellä sijainnut omakotitalo vaihtui helppoon kerrostaloasumiseen vapauttaen pariskunnalle lisää aikaa mökkeilyyn ja mummina ja ukkina olemiseen. Muutosta on nyt lähes neljä vuotta ja he ovat olleet erittäin tyytyväisiä ratkaisuunsa.

Lue lisää

 

Kaikki Espoon toimistomme muuttavat huhtikuussa Knitter Business Parkiin, osoitteeseen Kutojantie 6 – 8, 02630 Espoo.

Lue lisää

TA-Yhtymä-konsernin johdossa tapahtuu muutoksia 1.4.2019 alkaen.

Lue lisää

Vantaalainen Jorma Immonen halusi panostaa vapaa-aikaansa ja myi omistusasuntonsa. Uusi koti löytyi asumisoikeusasunnosta Vantaan Kaivokselasta.

Lue lisää

Martti Katajamäelle asoasumisen parhaita puolia ovat asumisvarmuus ja vaihdettavuus. Martti asuu vaimonsa kanssa jo kolmannessa asumisoikeusasunnossaan Helsingin Fallpakassa.

Lue lisää

Ajankohtaista