Espoon Suurpellon Sepänkallioon on suunnitteilla uusia laadukkaita asumisoikeusasuntoja. Kolmeen 7-kerroksiseen taloon tulee kaikkiaan 141 asuntoa. Laajassa asuntovalikoimassa on valinnanvaraa kompakteista yksiöistä tilaviin neljän huoneen asuntoihin. Suurimmassa osassa asuntoja on oma sauna.

Energiatehokkaan talon lämmitys toteutetaan maalämmöllä ja katolle sijoitetaan aurinkopaneeleja, joiden tuottamalla sähköllä katetaan kiinteistön sähkönkulutusta. Taloon toteutetaan viilennys maakylmällä. Asuntojen lisäksi taloon tulee useita asukkaiden yhteisessä käytössä olevia tiloja kuten kerhotila, pesula, kuivaushuoneita sekä talosaunoja. Autohalli tulee pihakannen alle.

Sepänkalliosta on hyvät liikenneyhteydet Turunväylälle ja Kehä II:lle. Läheltä kulkee busseja eri puolille Espoota, esimerkiksi Leppävaaraan, Tapiolaan ja Matinkylään. Lähellä on sekä ruotsinkielinen alakoulu että Suurpellon kansainvälinen koulu sekä useita päiväkoteja. Viereinen Espoon keskuspuisto tarjoaa upeat virkistäytymismahdollisuudet lenkkipolkuineen ja hiihtolatuineen.

Asuntojen arvioitu valmistumisaika on 1/2026.