Muuttotarkastuslomake asuntoon muuttavalle

Muutettuasi uuteen asuntoon, täytä muuttotarkastuslomake kahden viikon kuluessa asuntoon muutosta.

Tarkastamme kaikki asunnot asukasvaihtojen yhteydessä. Jotta välttyisimme epäselvyyksiltä, pyydämme myös asukkaitamme täyttämään muuttotarkastuslomakkeen. Näin varmistamme, ettet uutena asukkaana joudu vastaamaan asunnossa muuttohetkellä mahdollisesti olleista vioista. Muuttotarkastuslomake toimii mahdollisen poismuuttosi yhteydessä dokumenttina siitä, millaisessa kunnossa asunto oli muuttaessasi asuntoon.

Muistathan, että asukkaana velvollisuutesi on ilmoittaa, jos havaitset asunnossa vahingoittumista tai puutteita. Pidäthän asunnosta huolta, sillä asukkaana sinulla on myös korvausvelvollisuus asunnon sellaisista vahingoista, jotka eivät ole asunnon normaalia kulumista. Asuinhuoneiston vuokrauksesta annetun lain 25 § ja asumisoikeusasunnoista annetun lain 14 §. Lomake ei velvoita vuokranantajaa tai talon omistajaa ryhtymään muihin kuin em. lakien velvoittamiin korjauksiin.

Muuttotarkastuslomake ei korvaa huoltotilausta huoltoyhtiölle. Jos huomaat asunnossa akuutteja vikoja (esim. vuotava hana), ilmoita niistä saman tien huoltoyhtiölle sähköisellä vikailmoituslomakkeella. Huoltoyhtiöt päivystävät ympäri vuorokauden ja päivystyspuhelinnumerot löydät täältä.

Lähetettyäsi lomakkeen, sinulle lähetetään vahvistusviesti, joka sisältää täyttämäsi tiedot.

Huoneiston tiedot