Parvekkeen ja terassin lasitus lisää käyttömukavuutta

Parvekkeen tai terassin lasitus lisää näiden tilojen käyttöaikaa monella kuukaudella. Lasitetusta parvekkeesta ja terassista voi nauttia lähes koko vuoden!

Suurimpaan osaan parvekkeistamme voi asennuttaa parvekelasit. Parveke- ja terassilasit asentaa aina ammattilainen ja niiden asentamiseen taritaan toimenpidelupa rakennusvalvontaviranomaiselta. TA huolehtii aina tarvittavien lupien hakemisesta sekä niihin liittyvistä kustannuksista.

Asukas vastaa asentamisen kustannuksista sekä materiaaleista. ASO-asukkaana voit kuitenkin saada muutostyöhyvityksen terassi- tai parvekelasituksesta sekä lasitus- tai verholiikkeen asentamista aurinkosuojaverhoista poismuuton yhteydessä asukasoppaan lisä- ja muutostyöhyvityksen mukaan. Korvauksen voi saada sekä materiaaleista että työstä. Lue tarkemmin lisä- ja muutostyöohjeesta.

Katso videolta kuinka lasitetusta parvekkeesta saa viihtyisän kesähuoneen!

 

Tiesithän, että voit saada helpotusta veroihin kotitalousvähennyksenä, jos teetät kotiisi kunnostus- tai perus­parannus­töitä?

Asuntoa ei tarvitse omistaa, joten voit saada koti­talous­vähennyksen asuessasi myös vuokra- tai asumis­oikeus­asunnossa.

Lue lisää