Asumisoikeus, Sahapiha 8, Hiidensalmi, 08100, Lohja

Hiidensalmen uudelle asuinalueelle Lohjalle on tulossa asumisoikeusasuntoja, jotka valmistuvat arviolta syksystä 09/2025.

Osoitteeseen Sahapiha 8 rakennettavaan 5-kerroksiseen asuinkerrostaloon valmistuu 32 asuntoa. Osasta asunnoista tulee avautumaan järvinäkymät Lohjanjärvelle.

Huoneistotyypit:
2h+kt, 42,5–55,5 m², 18 kpl
3h+kt, 66,0–74,5 m², 9 kpl
4h+kt, 84,5 m², 5 kpl

Hiidensalmen alue sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pääkaupunkiseudulle ajaa noin 30–45 minuuttia, Saloon 45 minuuttia ja Turkuun reilun tunnin. Alueelta on myös hyvät kulkuyhteydet noin 2 kilometrin päässä sijaitsevaan Lohjan keskustaan ja sen palveluihin.

Sahapihan naapurusto on vuoden 2021 asuntomessualuetta, eli lähiympäristö on moderni ja tyylikäs. Alueella on monimuotoista asumista ympäristöystävällisellä teemalla. Lähistöllä on ruokakauppa, palvelutalo ja päiväkoti.

Hiidensalmen alue on rauhallinen ja seesteinen. Uudenmaan suurin järvi, Lohjanjärvi tarjoaa alueella monenlaisia mahdollisuuksia järviluonnossa liikkumiseen sekä kalasteluun ja veneilyyn. Vesille pääsee kävelymatkan päästä Hiidensalmen veneliuskalta. Lähialueelta löytyy myös uimaranta, kauniita lenkkeilyreittejä, Sporttikeskus Tennari tenniskenttineen sekä Tytyrin Elämyskaivos.

Asuntojen arvioitu valmistumisaika 09/2025.

Tilaamalla TA:n uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedon uusista asunnoista, tapahtumista ja eduista.