Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Vapaat ja vapautuvat vuokra-asunnot Helsinki

Haku tuotti 1 tulosta.

Vuokra-asunnot Helsinki

Helsingissä vuokra-asuminen on hyvä vaihtoehto. Voit asua tasokkaasti, keskeisillä sijainneilla ja maksaa asumisesta silti kohtuullisesti. TA:n vuokra-asunto on huoleton ja turvallinen valinta. Taloyhtiö huolehtii kiinteistön ja asuntojen kunnossapidosta. Lisäksi vuokra-asunnon vaihtaminen elämäntilanteen muuttuessa on helppoa.

TA:lla on myös arava- ja korkotukitaloja, joiden vuokrat ovat erittäin edullisia. Näissä asunnoissa asukasvalintaan vaikuttavat valtioneuvoston mukaiset kriteerit hakijaruokakunnan asunnontarpeesta, varallisuudesta ja tuloista.

TA:n vuokra-asuntoihin ovat myös lemmikkieläimet tervetulleita!

Asu tasokkaasti TA:n vuokra-asunnossa Helsingissä

Esimerkiksi Helsingin Jätkäsaari, Kalasatama ja Roihuvuori ovat nuorekkaita ja dynaamisia asuinalueita, joissa voit asua tasokkaasti TA:n vuokra-taloissa.

Kiireisintä aikaa Helsingin vuokra-asuntomarkkinoilla on kesällä, kun opiskelupaikat ovat varmistuneet. Edullista vuokrayksiötä voi olla vaikea löytää. Kannattaakin valmistautua kiireiseen sesonkiin ja katsoa sopivaa kohdetta jo hyvissä ajoin etukäteen. Löydettyäsi sopivan asunnon, voit tehdä vuokra-hakemuksen sähköisesti.

Vuokralla asumisen vaihtoehtona ASO-asunto

TA:n vuokra-asunnot Helsingissä ovat laadukkaita ja erittäin hyvillä sijainneilla. Siksi TA:n vuokra-asunnot ovat kysyttyjä. Voit jättää meille vuokra-asuntohakemuksen, vaikkei vapaita vuokra-asuntoja juuri hakuhetkellä olisikaan. Mikäli toivomasi asunto vapautuu, olemme sinuun yhteydessä. Vuokra-asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta.

Varteenotettava vaihtoehto vuokralla-asumiselle on asumisoikeusasunto. ASO-asunto on huoleton kuin vuokra-asunto etkä joudu sitoutumaan suureen asuntolainaan. Lue lisää asumisoikeusasumisesta.

Asiakaspalvelu:
puh. 045 7734 3777
info@ta.fi

Hakuasi vastasivat seuraavat kohteet

Alla olevassa listassa ovat myös ne kohteet joista ei ole vapaiden tai vapautuvien asuntojen ilmoituksia tällä hetkellä. Klikkaamalla alla olevaa kohteen osoitetta näet kohteesta enemmän tietoa.

Vuokra V : Helsinki, Borgströminmäki, Föglönkuja 4
Vuokra : Helsinki, Haaga, Kauppalantie 2
Vuokra V : Helsinki, Jätkäsaari, Hyväntoivonkatu 4
Vuokra : Helsinki, Lehtisaari, Hiidenkiukaantie 3
Vuokra : Helsinki, Marjaniemi, Vanha Koivuniemenkuja 3
Vuokra : Helsinki, Oulunkylä, Aidasmäentie 24
Vuokra : Helsinki, Paloheinä, Kaskenpolttajantie 4
Vuokra V : Helsinki, Roihuvuori, Roihuvuorentie 40 Uudiskohde
Vuokra V : Helsinki, Sompasaari, Flöitti Dianan kuja 4
Vuokra : Helsinki, Sörnäinen, Hämeentie 15b