Vapaat ja vapautuvat vuokra-asunnot Jyväskylä

Haku tuotti 0 tulosta.
Hakuasi vastaavia vapaita tai vapautuvaksi ilmoitettuja asuntoja ei löytynyt.

TA:n vuokra-asunnot Jyväskylässä

TA:lta löydät vuokra-asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin. Katso vapaat vuokra-asuntomme Jyväskylässä! Myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita TA:n vuokra-asuntoihin!

Näin haet TA:n vuokra-asuntoa

Vuokra-asunto TA:lta on turvallinen valinta. Olemme tasokas ja luotettava vuokranantaja. Asunnot ovat remontoituja ja kiinteistöt huolletaan hyvin. Kun vuokraat asunnon TA:lta voit elää siinä huoletta ja niin kauan, kuin haluat.

Jos mieleisesi vuokra-asunto ei ole vapaana, voit halutessasi jättää vuokra-asuntohakemuksesi jonoon. Mikäli asunto vapautuu, olemme sinuun yhteydessä. Vuokra-asuntohakemus on voimassa 3 kk. Vuokra-asuntohakemuksen voi jättää myös sähköisesti.

Näin haet TA:n vuokra-asuntoa

Vuokra- vai ASO-asunto?

Onko ASO- eli asumisoikeusasunto sinulle jo tuttu? Asumisoikeus on vuokralla-asumisen ja omistusasumisen välimuoto. Maksat asunnostasi asumisoikeusmaksun, mikä on 15 % vastaavan asunnon myyntihinnasta. Tämän jälkeen hallitset asuntoa kuten sen omistaja. Mikäli ASO-asuminen kiinnostaa, niin lue lisää asumisoikeudesta ja kuinka haet asumisoikeusasuntoa.

Hakuasi vastasivat seuraavat kohteet

Alla olevassa listassa ovat myös ne kohteet joista ei ole vapaiden tai vapautuvien asuntojen ilmoituksia tällä hetkellä. Asumisoikeusasuntoihin on kuitenkin jatkuva haku ja niitä tarjotaan aina ensin jo hakemuksensa jättäneille. Klikkaamalla alla olevaa kohteen osoitetta näet kohteesta enemmän tietoa.

Vuokra V : Jyväskylä, Kortepohja, Pehtorintie 3
Vuokra : Jyväskylä, Lutakko, Schaumanin puistotie 45
Vuokra V : Jyväskylä, Rasinrinne, Palanderinkatu 11
Vuokra V : Jyväskylä, Savela, Vehkakatu 12