Vapaat ja vapautuvat vuokra-asunnot Jyväskylä

Haku tuotti 2 tulosta.

-

-


TA:n vuokra-asunnot Jyväskylässä

TA:lta löydät vuokra-asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin. Katso vapaat vuokra-asuntomme Jyväskylässä! Myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita TA:n vuokra-asuntoihin!

Näin haet TA:n vuokra-asuntoa

Vuokra-asunto TA:lta on turvallinen valinta. Olemme tasokas ja luotettava vuokranantaja. Asunnot ovat remontoituja ja kiinteistöt huolletaan hyvin. Kun vuokraat asunnon TA:lta voit elää siinä huoletta ja niin kauan, kuin haluat.

Jos mieleisesi vuokra-asunto ei ole vapaana, voit halutessasi jättää vuokra-asuntohakemuksesi jonoon. Mikäli asunto vapautuu, olemme sinuun yhteydessä. Vuokra-asuntohakemus on voimassa 3 kk. Vuokra-asuntohakemuksen voi jättää myös sähköisesti.

Näin haet TA:n vuokra-asuntoa

Vuokra- vai ASO-asunto?

Onko ASO- eli asumisoikeusasunto sinulle jo tuttu? Asumisoikeus on vuokralla-asumisen ja omistusasumisen välimuoto. Maksat asunnostasi asumisoikeusmaksun, mikä on 15 % vastaavan asunnon myyntihinnasta. Tämän jälkeen hallitset asuntoa kuten sen omistaja. Mikäli ASO-asuminen kiinnostaa, niin lue lisää asumisoikeudesta ja kuinka haet asumisoikeusasuntoa.

Hakuasi vastasivat seuraavat vuokra-asuntokohteet

Alla olevassa listassa ovat myös ne kohteet, joista ei ole vapaiden tai vapautuvien vuokra-asuntojen ilmoituksia tällä hetkellä. Klikkaamalla alla olevaa kohteen osoitetta näet kohteen kaikki vuokra-asunnot ja lisätiedot. Halutessasi voit jättää vuokra-asuntohakemuksen myös kohteeseen, jossa ei juuri nyt ole vapaita asuntoja. Mikäli etsimäsi asunto vapautuu, olemme sinuun yhteydessä. Vuokra-asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta.