Vapaat ja vapautuvat vuokra-asunnot Tampere

Haku tuotti 1 tulosta.

-

-


Vuokra-asunnot Tampere

Etsitkö vuokra-asuntoa Tampereelta? TA:lla on Tampereella vuokra-asuntoja, jotka sopivat hyvin erilaisiin tarpeisiin. TA:lla on myös edulliset vuokrat ja vuokratalomme sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Tampereen keskustaa ja yliopistoa. TA:n vuokra-asunnoissa asuminen on turvallista ja vaivatonta. Meillä on ystävällinen palvelu läpi palveluketjun; haluamme sinun viihtyvän TA:lla!

Mikäli et löydä juuri nyt mieleistäsi vuokra-asuntoa, voit jättää asuntohakemuksesi myös odottamaan vapautuvaa asuntoa. Jos toivomasi asunto vapautuu, olemme sinuun yhteydessä. Vuokra-asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta. Lue lisää vuokra-asuntoon hakemisesta.

Tiesithän, että TA:n vuokra-asuntoihin myös lemmikit ovat tervetulleita!

Asiakaspalvelu:
puh. 045 7734 3777
info@ta.fi

Hakuasi vastasivat seuraavat vuokra-asuntokohteet

Alla olevassa listassa ovat myös ne kohteet, joista ei ole vapaiden tai vapautuvien vuokra-asuntojen ilmoituksia tällä hetkellä. Klikkaamalla alla olevaa kohteen osoitetta näet kohteen kaikki vuokra-asunnot ja lisätiedot. Halutessasi voit jättää vuokra-asuntohakemuksen myös kohteeseen, jossa ei juuri nyt ole vapaita asuntoja. Mikäli etsimäsi asunto vapautuu, olemme sinuun yhteydessä. Vuokra-asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta.