Vapaat ja vapautuvat vuokra-asunnot Tampere

Haku tuotti 1 tulosta.

-

-


Vuokra-asunnot Tampere

Etsitkö vuokra-asuntoa Tampereelta? TA:lla on Tampereella vuokra-asuntoja, jotka sopivat hyvin erilaisiin tarpeisiin. TA:lla on myös edulliset vuokrat ja vuokratalomme sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Tampereen keskustaa ja yliopistoa. TA:n vuokra-asunnoissa asuminen on turvallista ja vaivatonta. Meillä on ystävällinen palvelu läpi palveluketjun; haluamme sinun viihtyvän TA:lla!

Mikäli et löydä juuri nyt mieleistäsi vuokra-asuntoa, voit jättää asuntohakemuksesi myös odottamaan vapautuvaa asuntoa. Jos toivomasi asunto vapautuu, olemme sinuun yhteydessä. Vuokra-asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta. Lue lisää vuokra-asuntoon hakemisesta.

Tiesithän, että TA:n vuokra-asuntoihin myös lemmikit ovat tervetulleita!

Asiakaspalvelu:
puh. 045 7734 3777
info@ta.fi

Hakuasi vastasivat seuraavat vuokra-asuntokohteet

Alla olevassa listassa ovat myös ne kohteet, joista ei ole vapaiden tai vapautuvien asuntojen ilmoituksia tällä hetkellä. Klikkaamalla alla olevaa kohteen osoitetta näet kohteesta enemmän tietoa. Halutessasi voit jättää vuokra-asuntohakemuksen myös kohteeseen, jossa ei juuri nyt ole vapaita asuntoja. Mikäli etsimäsi asunto vapautuu, olemme sinuun yhteydessä. Vuokra-asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta.