Espoossa Matinkylään syksyllä valmistuvien vuokra-asuntojen ensimmäinen hakuaika päättyi 27.5. ja asunnot herättivät runsaasti mielenkiintoa. Hakemuksia Pyyntitien vuokra-asuntoihin tuli hakuajan aikana reilut 500 kappaletta.

pyyntitie1b havainne2

Pyrimme tekemään asukasvalinnat kaikkiin asuntoihin ja ilmoittamaan asukkaaksi valituille kesäkuun aikana. Noudatamme asukasvalinnoissa ARA:n asukasvalintaperusteita ja otamme huomioon mm. hakijaruokakunnan asunnontarpeen sekä varallisuuden.

Jos asukasvalinta ei tällä kertaa osu sinuun, hakemuksesi on kuitenkin voimassa kolme kuukautta sen jättämisestä lähtien. Voit hakea muita kiinnostavia asuntoja tekemällä uuden asuntohakemuksen. Huomaathan, että uusi hakemus korvaa vanhan.

Katso kaikki Espoon tarjolla olevat vuokra-asunnot täältä.

Uusia vuokra-asuntoja Niittykumpuun

Seuraavaksi Espoossa tulee hakuun nyt rakenteilla olevat uudet vuokra-asunnot Niittykummussa osoitteessa Niittykatu 10. Uusia vuokra-asuntoja valmistuu yhteensä 52 seitsemään asuinkerrokseen ja valittavana on asuntoja pienistä kaksioista neljän huoneen perheasuntoihin, kooltaan 36,5 m²-85 m². Asunnoissa ei ole omia saunoja, mutta asukkaiden käytössä on talosauna.

Asunnot tulevat hakuun arviolta vuoden 2019 loppupuolella. Asuntojen haun alkamisesta ilmoitetaan paikallislehdessä, nettisivuillamme sekä uutiskirjeessä. Tilaamalla uutiskirjeen saat helposti tiedon haun alkamisesta suoraan sähköpostiisi. Voit tilata uutiskirjeen täältä.

niittykt10 hav2

Ajankohtaista