Käyttömaksuton internetyhteys

Tarjoamme asukkaillemme käyttömaksuttoman internetliittymän osana asumispalveluitamme. Operaattoreiden rajoitusten vuoksi tämä ei kuitenkaan valitettavasti ole mahdollista aivan kaikissa kohteissamme.

Tarkista TA-laajakaistan saatavuus ja nopeus talosi kohdesivulta syöttämällä osoitteesi alle.


Yhteys toteutetaan ADSL- tai ethernet-tekniikalla. Asukas hankkii tarvittaessa sopivan päätelaitteen itse. Liittymä ei vaadi lankapuhelinliittymää eikä se myöskään häiritse puhelinliittymän toimintaa. Yhteyden käytöstä ei peritä kuukausimaksua. Ainoa asiakkaalle koituva kustannus on 50 euron aloitusmaksu, jolla katetaan tarvittavia laitteistohankintoja.

Liittymään ei sisälly sähköpostiosoitetta eikä tilaa www-sivuille. Tämä johtuu siitä, että liittymä on pyritty tekemään mahdollisimman edulliseksi ns. perusliittymäksi. Jos sinulla on nykyisessä asunnossasi TA-laajakaista ja muutat toiseen asuntoomme, ei sinun tarvitse maksaa avausmaksua uudelleen. Liittymässä on käytössä osoitteenmuunnos eli NAT, joka saattaa haitata tai estää nettipelien toimintaa.

Asukas vastaa liittymän lainmukaisesta käytöstä. Jos liittymän käyttäjää epäillään esimerkiksi tekijänoikeusrikkomuksesta (internetistä on ladattu materiaalia ja levitetty sitä edelleen ilman asianomaista lupaa), luovutamme asiaa tutkivalle viranomaiselle liittymän tiedot.

Lisätietoja:

Puh. 045 7734 3760
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TA-laajakaistan online-tilaus (tunnistautuminen pankkitunnuksilla) 
TA-laajakaistan tulostettava tilauslomake (pdf)

TA-laajakaistan sopimusehdot