Asukassivut

Asukassivut on suunnattu kaikille asukkaillemme. Kohdekohtaisilta asukassivuilta löydät mm. tärkeää tietoa juuri omaan asumiseesi liittyen sekä ajankohtaisia yleisiä tiedotteita. Pääset myös tarkastelemaan omia maksutietojasi ja voit jättää palvelupyynnön. Lisäksi asukassivuilla on helppo päivittää omat tiedot ajan tasalle.

Rekisteröidy asukassivuille

Asukassivuille täytyy rekisteröityä, kun niitä käyttää ensimmäistä kertaa. Rekisteröityminen tapahtuu ensisijaisesti verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen asukassivuille pääsee kirjautumaan omilla tunnuksilla, jotka luodaan rekisteröitymisen yhteydessä. Seuraamalla sivuston ohjeitä rekisteröityminen sujuu helposti. Lopuksi rekisteröityminen täytyy vielä vahvistaa omaan sähköpostiisi tulevan linkin kautta.

Toimi näin:

  • Klikkaa Rekisteröidy käyttäjäksi -painiketta
  • Tunnistaudu pankkitunnuksilla
  • Seuraa sivuston ohjeita
  • Vahvista rekisteröityminen klikkaamalla sähköpostiisi tulevaa linkkiä
  • Kirjaudu sisään

Huomioithan, että salasanan pitää olla vähintään kuusi merkkiä pitkä. Lisäksi salasanassa tulee olla vähintään yksi erikoismerkki, yksi numero (0-9) ja yksi iso kirjain (A-Z).

Jos verkkopankkitunnuksia ei ole käytössä, rekisteröityä voi käymällä henkilökohtaisesti asiakaspalvelussamme (toimistotunnistautuminen). Katso ohje toimistotunnistautumisesta täältä.

Jos rekisteröityminen ei onnistu, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, p. 045 7734 3777 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Asukassivut puhelimen aloitusnäytölle

Kerran rekisteröidyttyäsi pääset käyttämään asukassivuja helpoiten kännykällä. Käyttö sujuu nopeasti ja vaivattomasti, kun tallennat asukassivut kuvakkeena kännykkäsi näytölle.

Useimmissa puhelimissa saat kuvakkeen tallennettua puhelimen selaimen ”Lisää aloitusnäyttöön” -toiminnosta. Avaa asukassivut selainikkunaan ja etsi toiminto esimerkiksi iPhonella Safarin alareunasta toimintoikonin takaa. Androidin Chromella sama toiminto löytyy oikeasta yläkulmasta kolmen pisteen alta.

Mikäli käytät asukassivuja mieluiten tietokoneella, voit tallentaa sivun esimerkiksi omaksi kirjanmerkiksi, jolloin sivu löytyy helposti ja nopeasti.

Mitä asukassivuilta löytyy?

Sivustolta löydät erilaisia osioita, joista jokaisessa on tärkeitä tietoja ja toimintoja.

TA tiedottaa -osioon päivitämme juuri sinun omaa taloasi koskevia tärkeitä tiedotteita, kuten tietoa remonteista ja vesi- tai sähkökatkoista sekä yleisiä, kaikkia asukkaitamme koskevia tiedotteita.

Dokumentit -kohdasta löydät muun muassa omaa taloasi ja asuntoasi koskevia käyttöohjeita, dokumentteja sekä kiinteistön taloustietoja.

Palvelupyyntö -osiossa voit plusmerkkiä painamalla tehdä mm. vikailmoituksen, ilmoittaa asukasmäärän muutoksesta tai häiriöstä talossa sekä antaa yleistä palautetta.

Oma talous -kohdasta pääset katsomaan omia suorituksiasi ja maksutietojasi. Sieltä löydät tietoa myös voimassaolevista sopimuksistasi.

Kiinteistön tiedot sekä Yhteystiedot -kohdista näet tärkeää tietoa juuri sinun omaan taloosi liittyen. Täältä sinun on helppo tarkistaa esimerkiksi huoltoyhtiön, kiinteistömanagerin tai kiinteistösihteerin yhteystiedot.

Lisäksi löydät sivustolta muiden tärkeiden asumiseen liittyvien palvelujen pikalinkkejä.

Kehitämme sivustoa koko ajan palvelemaan asukkaitamme paremmin. Tulevaisuudessa sivuilta tulee löytymään entistä enemmän asukkaille hyödyllistä tietoa ja palveluja.

Päivitä omat yhteystietosi

Kun yhteystietosi kuten puhelinnumero tai sähköpostiosoite muuttuvat, pääset helposti päivittämään ajantasaiset tiedot itse asukassivuilla. Omat tiedot -osion löydät helpoiten vasemmasta yläkulmasta.

Kirjaudu asukassivuille tästä