Kiinteistölaajakaista TA:n asunnoissa

Pyrimme tarjoamaan kaikissa kohteissamme asukkaillemme laajakaistaliittymän. Kiinteistöissämme on pääsääntöisesti Telian, Elisan tai DNA:n kiinteistölaajakaista.   

Kiinteistölaajakaistalla tai taloyhtiölaajakaistalla tarkoitetaan liittymää, josta taloyhtiö on tehnyt sopimuksen operaattorin kanssa.  Saat käyttöösi tietyn perusnopeuden (yleensä 50 Mbps) ilman liittymis- ja käyttömaksua. Halutessasi voit tilata nopeamman yhteyden palveluntarjoajalta edulliseen lisähintaan. 

Yhteyden tekninen toteutus ja mahdollinen päätelaitteen tarve selviää kysymällä palveluntarjoajalta. 

Poika makaa sohvalla ja katsoo tietokonetta

Miten tilaan laajakaistaliittymän?

Tarkista ensin oman talosi laajakaistaliittymän saatavuus ja mahdollisen liittymän tiedot talosi kohdesivulta yllä olevan hakutoiminnon avulla. 

Jos talossasi on ulkopuolisen operaattorin kiinteistölaajakaista, saat liittymän käyttöösi tilaamalla sen suoraan palveluntarjoajalta (DNA, Elisa tai Telia). Liittymä kannattaa tilata viimeistään noin viikkoa ennen muuttoa, jotta se on käytettävissä heti muuttopäivästä lähtien.

Olen vaihtamassa asuntoa toiseen TA:n asuntoon. Miten toimin laajakaistaliittymäni kanssa?

Tarkista yllä olevan hakutoiminnon avulla, millainen laajakaistaliittymä uudessa asunnossasi on. Mikäli uudessa osoitteessasi on eri operaattorin liittymä, irtisano aiempi liittymä ja tee uusi sopimus toisen operaattorin kanssa. Jos operaattori on sama, ole yhteydessä operaattoriin ja sovi liittymän siirrosta.

Olen muuttamassa pois TA:n asunnosta. Miten toimin laajakaistaliittymäni kanssa?

 Jos sinulla on käytössäsi kiinteistölaajakaista, ilmoita poismuutostasi suoraan operaattorille.

Sivu päivitetty viimeksi: 7.12.2023