Sivustomme käyttää evästeitä, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lue lisää tietoa aiheesta

Me TA:lla työllistämme noin 130 kiinteistöalan ammattilaista eri puolilla Suomea. Tarjoamme työntekijöillemme valtakunnallisen asumispalveluyrityksen edut, hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen sekä monipuolisia ja haastavia tehtäviä asuntotuotannon palveluksessa. Tavoitteenamme on pitää huolta henkilöstön hyvinvoinnista ja huolehtia siitä, että töissä viihdytään.

Haluamme tukea nuorten työllistymistä tarjoamalla kesätyö- ja harjoittelupaikkoja nuorille. Työllistämme vuosittain kymmeniä kesätyöntekijöitä erilaisiin pihaja puutarhatehtäviin, myyntiin ja toimistotehtäviin ympäri Suomen. Osa kesätyöntekijöistä jatkaa työn tekemistä opiskeluiden ohessa ja moni on jäänyt meille töihin valmistumisensa jälkeen. Tarjoamme myös työharjoittelupaikkoja ja mahdollisuuksia opinnäytetöiden ja gradujen tekoon.

Olemme voimakkaasti kasvata yritys ja henkilöstömäärämme on lähes tuplaantunut viimeisen kymmenen vuoden aikana. Toimintamme kehittyessä ja kiinteistökantamme kasvaessa etsimme jatkuvasti lisää osaajia joukkoomme. Mikäli juuri nyt ei ole avoinna sinulle sopivaa työtehtävää, voit jättää avoimen hakemuksen.