Hämeenlinnan Asemanrantaan on rakenteilla uusia laadukkaita asumisoikeusasuntoja. Viisikerroksiseen taloon tulee yhteensä 22 asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat tilavista 61,5 neliöisistä kaksioista 81,5 neliöisiin neljän huoneen asuntoihin.

Huoneistotyypit:

5 kpl 3h+kt+s 70,5 m²
4 kpl 2h+kt+s 61,5 m²
4 kpl 2h+kt+s 62,0 m²
4 kpl 3h+kt+s 76,0 m²
5 kpl 4h+kt+s 81,5 m²

Vanainkatu 35 sijaitsee Asemanrannan alueella. Kohteessa on yhteensä 22 asumisoikeusasuntoa. Kaikissa asunnoissa on oma sauna. Asunnoissa on laminaattilattiat ja laatoitetut kylpyhuoneet. Parvekkeet ovat lasitettuja.

Talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee ulkoiluvälinevarasto, välinehuolto- ja monitoimitila sekä asuntokohtaiset irtaimistovarastot. Lisäksi pihalla on kylmä ulkoiluvälinevarasto. Sisäpihalla sijaitsee lasten leikkialue ja jäteastiat. Piha-alue, kulkuväylät ja pihavarusteet ovat yhteisiä viereisen tontin kanssa.

Asukkaille on varattu 5 sähköpistokkeellista autopaikkaa, joista yksi on liikuntaesteisen autopaikka. Muu asukaspysäköinti osoitetaan Hämeenlinnan Pysäköinti Oy:n Pööli-nimiseen pysäköintilaitokseen. Asukas maksaa käyttökustannukset suoraan pysäköintilaitokselle.

Asemanrannan kodeista ainutlaatuisia tekevät sijainti luonnon helmassa Vanajaveden läheisyydessä, suuren historiallisen puiston laidalla. Asemanrannan alue on yhdistelmä urbaania asumista ja vehreää luontoympäristöä, jossa on loistavat virkistysmahdollisuudet. Lähes kotiovelta pääsee suositulle rantareitille lenkkeilemään tai pyöräilemään.

Terveyskeskus sekä lähikauppa sijaitsevat muutaman sadan metrin päässä samoin kuin kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehdas. Päiväkoti löytyy lähes naapurista ja keskustaankin on kävelymatka. Myös juna-asema on aivan vieressä.

Asunnot tulevat haettaviksi arviolta elokuussa 2024. Arvioitu valmistumisajankohta on 05/2025.