Lahden Asemantaustan alueelle on tulossa uusia asumisoikeusasuntoja. Osoitteeseen Vahva-Jussin lenkki 9 valmistuu kerrostalo, johon tulee kaikkiaan 32 asuntoa. Tarjolla on asuntovaihtoehtoja kaksioista tilaviin neljän huoneen asuntoihin.

Huoneistoluettelo:
2h+kt+s 54,5 m2 6 kpl
3h+kt+s 59,5-71 m2 20 kpl
4h+kt+s 84,5 m2 6 kpl

Vahva-Jussin asuinalue sijaitsee Asemantaustan kaupunginosassa monipuolisten palveluiden ja aktiviteettien lähellä. Vahva-Jussin asunnot valmistuvat luonnon, peruskoulun ja palveluiden ääreen. Lähietäisyydeltä löytyy päivittäistavarakauppa sekä päiväkoti ja koulut. Vahva-Jussista kävelee noin puolessa tunnissa Lahden torille ja noin vartissa Lahden Matkakeskukselle. Vesijärven satama sijaitsee alle 30 minuutin kävelymatkan ja noin 10 minuutin pyöräilymatkan päässä.

Salpausselän urheilukeskus monipuolisineen lajivaihtoehtoineen sijaitsee Vahva-Jussin läheisyydessä. Kesäisin urheilukeskuksella palvelee maauimala, ja talvisin se tarjoaa lukuisia laadukkaita hiihtolatuja. Radiomäen urheilukenttä sekä Tiirismaan ulkoilumaastot sijaitsevat myös aivan alueen vieressä. Lähimpään uimarantaan Mytäjäisille on vain noin 5 minuutin kävelymatka. Erilaisia aktiviteetteja lapsiperheille löytyy Perhepuistosta, johon on noin 10 minuutin kävelymatka.

Asuntojen arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2024

Myynti
Mäenpää Sari
puh. +35845 7734 3809
sari.maenpaa@ta.fi
Huomio! Puhelinnumero ei vastaanota tekstiviestejä.