Vuokra-asunnot

Kun valitset vuokralla asumisen, valitset helpon ja vaivattoman asumismuodon. Maksat vain kuukausittaisen vuokran ja me huolehdimme kaikista asunnon omistamiseen, ylläpitoon ja huoltoon liittyvistä tehtävistä. Jos haluat muuttaa isompaan tai pienempään asuntoon tai vaihtaa paikkakuntaa, on vuokra-asunnosta helppo luopua ja vuokrata uusi asunto tilalle. Laajasta vuokra-asuntokannastamme löydät asuntoja pienistä yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Asuntoja on ympäri Suomen, rivi- ja paritaloista kerrostaloihin. Vuokra-asunto kauttamme on turvallinen valinta elämän joka vaiheeseen.

Tiesithän myös, että TA:n vuokra-asuntoihin kotieläimetkin ovat tervetulleita!

Nainen etsii vuokra-asuntoa TA:n verkkosivuilta.

Vuokra-asuntomme löydät helposti netistä

Verkkosivuiltamme löydät kaikki vuokra-asuntomme. Kun se oikea koti löytyy, voit jättää vuokra-asuntohakemuksen sähköisesti vaikka heti. Katso vuokra-asunnon hakuohje.

Mikäli et kuitenkaan löydä vapaana juuri etsimääsi asuntoa, niin asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään asunnon etsimisessä.

Osa vuokra-asunnoistamme on Arava- ja korkotukiasuntoja

Osa vuokra-asunnoistamme on valtion tukemia arava- ja korkotukiasuntoja, joiden asukasvalinnoissa noudatamme valtioneuvoston asettamia asukasvalintaperusteita. Näissä asunnoissa asunnon saamiseen vaikuttavat mm. hakijaruokakunnan asunnontarve, varallisuus ja tulot. Näiden asuntojen ilmoituksiin on merkitty ”valintarajat” tai ”V”.

Osa vuokra-asunnoistamme on lyhytaikaisen korkotuen ARA-vuokra-asuntoja. Näissä asukasvalintakriteereinä on ainoastaan hakijaruokakunnan tulot. Asunnon tarvetta tai varallisuutta ei tarvitse selittää. Lisätietoja ja tulorajat löydät täältä.

Meillä on myös paljon asuntoja, joiden vuokraukseen ei kohdistu rajoituksia. Jos asunnossa ei ole merkintää varallisuusrajoista, ei asunnon vuokraukseen sovelleta edellä mainittuja kriteerejä.

Työsuhdeasunnot

Palvelemme asuntoasioissa myös yrityksiä. Vuokra-asuntojamme, joissa ei ole varallisuusrajoja, on mahdollista vuokrata myös työsuhdeasunnoiksi. Osa vuokra-asunnoista on mahdollista vuokrata myös kalustettuna.

Kysy lisää työsuhdeasunnoistamme: puh. 045 7734 3777 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vapaat ja vapautuvat vuokra-asunnot kunnittain

Katso vuokra-asuntomme paikkakunnittain.

Espoo, Haapavesi, Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Järvenpää, Kauniainen, Kemi, Kerava, Lahti, Lappeenranta, Lempäälä, Oulu, Pieksämäki, Pirkkala, Posio, Rovaniemi, Siilinjärvi, Tampere, Turku, Vantaa

Koko vuokra-asuntotarjontamme näet sivulta Tutustu kaikkiin vuokra-asuntoihimme.