Keravalta uudet sekä heti vapaat asumisoikeusasunnot

Takojankuja 6 | Ahjo
Keskipellonkatu 6 | Kaleva
Takojankuja 8 | Ahjo

Keravalla on sekä uusia asumisoikeusasuntoja uudiskohteissa että heti vapaita asumisoikeusasuntoja.

Meillä on parhaillaan rakenteilla ja valmistumassa Keravalle hienoja uusia asumisoikeusasuntoja. Kohteet sijaitsevat loistavilla paikoilla, lähellä palveluja ja hyviä kulkuyhteyksiä. Heti vapaana oleviin asumisoikeusasuntoihin voit hakea vaikka heti.

Kivisiltaan rakentuu uuden ajan kylä, jossa yhdistyvät maaseudun ja kaupungin parhaat puolet.

Keravan uudelle Kivisillan alueella on rakenteilla kaksi 5-kerroksista luhtikerrostaloa, joihin tulee yhteensä 48 asumisoikeusasuntoa. Suurin osa asunnoista on noin 50-neliöisiä kaksioita. Kaksioiden lisäksi taloihin tulee 17 kolmen huoneen asuntoa ja 5 isompaa neljän huoneen asuntoa. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke.

Pariskunta hymyilee lukiessaan tablettia

Katso Keravan asumisoikeusasunnot alueittain

Asumisoikeusasunnossa saat enemmän tilaa elämiseen

Voit hakea asumisoikeusasuntoa, kun sinulla on ARAn myöntämä asumisoikeuden järjestysnumeroa.

Järjestysnumeron perusteella hakijoille tarjotaan toiveiden mukaisia asumisoikeus-, eli ASO-asuntoja.

Asumisoikeusasunnoissa maksetaan aluksi kertaluonteinen ASO-maksu, jonka saat pois muuttaessasi takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna. ASO-asunnossa maksat kuukausittain käyttövastiketta ja saat asua asunnossa niin kauan kuin haluat.

Asumismuodon hyviä puolia ovat esimerkiksi sen huolettomuus, turvallisuus ja meillä TA:lla hyvä hinta-laatusuhde. Meillä asut verrattain uusissa asunnoissa hyvillä sijainneilla. Saat enemmän tilaa pienemmillä kustannuksilla!

Miksi kannattaa hakea
ASO-asuntoa TA:lta?

Voit valita yli 15 500 asunnon joukosta.
Olemme toiseksi suurin asumisoikeusasuntojen tarjoaja Suomessa. Voit valita yli 15 500 asuntomme joukosta juuri sinun tarpeisiisi sopivan kerros-, rivi-, pari- tai erillistaloasunnon. Löydät asuntojamme jopa 38 paikkakunnalta.

Meillä maksat vähemmän.
Vuonna 2022 ARAn asuntomarkkinakatsauksen mukaan asumisoikeusasuntojemme käyttövastikkeet olivat muita toimijoita edullisemmat Espoossa, Vantaalla ja Turussa. Ne olivat myös edullisimmasta päästä Jyväskylässä ja Kuopiossa. Asuntojemme keski-ikä on noin 12 vuotta, joten meillä asut viihtyisästi ja nykyaikaisesti.

ARA:n asuntomarkkinakatsaus 2/2022

Voit muuttaa lemmikkieläintesi kanssa.
Lemmikkieläimet ovat tärkeitä perheenjäseniä ja sen vuoksi toivotamme sinut tervetulleeksi asumaan asumisoikeusasuntoihimme lemmikkiesi kanssa.

Meillä voit remontoida.
ASO-asunnot ovat muuttovalmiita, mutta voit tehdä asunnosta omannäköisesi kodin. Voit tehdä kohtuullisia muutostöitä ja saada jopa TA-Materiaalipaketin täysin veloituksetta. Espoon päätoimipisteemme yhteydessä on kattava TA-Showroom, jossa pääset tutustumaan erilaisiin kotisi remontointimahdollisuuksiin ja materiaalivaihtoehtoihin. Tutustu muutostyöohjeisiin ja TA-Showroomiin.

Palvelemme sinua mielellämme.
Meillä saat henkilökohtaista palvelua myyntineuvottelijoiltamme useilla eri paikkakunnilla. Autamme sinua löytämään toiveitasi vastaavan asumisoikeusasunnon.

Kysy lisää myyntineuvottelijoiltamme tai
asiakaspalvelustamme.

Sivu päivitetty viimeksi: 20.2.2024