Ideoita kotiin -blogissa TA:laiset jakavat omia arjen vinkkejään, ideoitaan, tekemisiään ja ajatuksiaan kotiin, asumiseen ja elämiseen liittyen.

Värisuunnittelijan vinkit maalaukseen

Maalarinpaketit saatavilla syksyn 2021 aikana

Kaipaako kotisi pientä piristystä, mutta et tiedä mikä vaihtoehto sopisi sinulle? Haluatko valkoiset seinät taas hohtavan valkoisiksi vai toivotko lisää väriä kotiisi?  Ei hätää! Värisuunnittelijana toiminut Martine Balzani kertoo millainen väri TA:n maalarinpaketin tarjonnasta sopisi juuri sinulle! Uudet maalarinpaketit on saatavilla tulevan syksyn aikana, seuraa ilmoitteluamme!


Astuessasi tilaan sinut valtaa ympäröivien värien tunne. Se on ensimmäinen asia, jonka huomaat astuessasi sisään, ja viimeinen asia, jonka viet mukanasi lähtiessä. Mikä väri sopisi sinun kotiisi?

”Sinitarra”

 

Ajaton ja rauhallinen väri. Pilvinen taivaanväri muistuttaa pohjoismaisia historiallisia väripaletteja. Sinitarra muistuttaa talvimaisemia ja luo rauhallisuutta. Se tuo tasapainoa ja rentoutumista tilaan. ”Sinitarran” kanssa on helppo elää ja olla vuorovaikutuksessa. Tämä väri sopii mihin tahansa kotisi tilaan.


SINISEN psykologia: Sininen on rauhoittavin kaikista väreistä. Sen sanotaan hidastavan sykettä ja hengitystä sekä alentavan verenpainetta. Se myös auttaa ajattelemaan selkeämmin ja tuottavammin. Sininen symboloi luottamusta ja vakautta. Sininen on yksi suosituimmista väreistä kodin sisustuksessa.

”Ilopilleri”

Auringonsäde kotiisi. Pehmeä ja lempeä väri, joka tuo positiivisuutta ja iloa. Ihan kuin hiekkarannalla kävely kauniina päivänä. Tämä kermainen keltaisen sävy antaa lämpimän ja iloisen tunteen. Keltainen sopii hyvin esimerkiksi työhuoneeseen. 


KELTAISEN psykologia: Keltainen on ristiriitojen väri. Yhdistettynä aurinkoon se voi edustaa iloa ja lämpöä, mutta keltainen liittyy myös vaara- ja varoitusmerkkeihin. Keltainen väri on valittava huolellisesti. Ilopillerin murrettu sävy on huolella valittu tuomaan oikeanlaista lämpöä ja iloa kotiisi.

”Ikivihreä”

Moderni ikivihreä. Vaalea hiekanvihreä, joka sisältää ripauksen luontoäitiä.” Ikivihreä” tuo kotiin turvallisuuden tunteen. Tämä rauhoittava ja stressiä lieventävä sävy on ajaton mukavuusväri monille. Vihreä sopii niin olohuoneisiin, makuuhuoneisiin, työhuoneisiin tai miksi ei myös keittiöönkin.


VIHREÄN psykologia: Vihreä symboloi uudelleensyntymistä. Se on kuin metsä valkoisen talven jälkeen, vihreä edustaa kasvua ja vaurautta. Fyysisesti vihreä väri auttaa rentoutumaan ja sillä on rauhoittava vaikutus kehoomme, mikä lisää keskittymiskykyämme.

”Elämäni väri”

Hieman savuinen ja kaunis beige tuo rauhaa ja vakautta kotiin. Se on mukavan luonnollinen sävy, jossa on ripaus lämpöä - kuin mausteinen maitokahvi aamulla. Ystävällinen ja rauhallinen tunne puhtaaseen ja moderniin elämään. Tämän värin voit huoletta valita kotisi mihin tahansa tilaan.


BEIGEN psykologia: Pehmeämpänä ja valkoista lämpimämpänä beige edustaa yksinkertaisuutta ja tyyneyttä. Beige on vaatimaton ja ei vie huomiota muulta elämältä.

”Jäkälänharmaa”

 

Kevyt ja maanläheinen. Jäkälänharmaa on rauhoittava sävy, jossa on ripaus vihreää. Kuten kävely metsässä, se tuo tasapainoa ja selkeyttä.


HARMAAN psykologia: Harmaa liittyy käytännöllisiin, ajattomiin ja vankkoihin asioihin elämässä. Harmaalla sisustaminen on kuin koteloisi itsensä ulkomaailmasta. Liika harmaa voi kuluttaa energiaa ja rasittaa. Onkin suositeltavaa yhdistää se harmonisiin väreihin yhtenäisyyden tasapainottamiseksi.

 

Maalarinpaketit saatavilla syksyllä 2021!

TA tarjoaa mahdollisuuden maalata sisäseinät uuteen loistoon maalarinpaketin avulla. Maalarinpaketissa on kaikki mitä tarvitset kotisi maalaamiseen! Paketista löydät niin pensselit, maalit kuin suojapahvitkin. Asukkaanamme saat maalarinpaketin veloituksetta – sinulle jää vain työ. Maalaustyöt voit tehdä itse tai voit palkata hommaan ammattilaisen. Maalarinpaketit ovat saatavilla myöhemmin syksyn 2021 aikana, seuraa ilmoitteluamme!

 

Lue lisää maalarinpaketista!

 

Showroom avautuu syksyn 2021 aikana, tervetuloa!