Helsingin uudet sekä heti vapaat asumisoikeusasunnot

Länsisatamankatu 36
Metsäläntie 6
Metsäläntie 10

Videoesittelyssä Permanto 1 asumisoikeuskohde Helsingin Vuosaaren Kurkimoisiossa.

Upeita uusia asumisoikeusasuntoja Helsingissä uudiskohteissa sekä heti vapaita asokoteja.

Onko sinulle mieluisin asuinalue Jätkäsaari, Herttoniemi, Kruunuvuorenranta tai kenties Suurmetsä?

Meillä on parhaillaan rakenteilla ja valmistumassa Helsingissä uusia asumisoikeusasuntoja. Kohteet sijaitsevat loistavilla paikoilla, lähellä palveluja ja hyviä kulkuyhteyksiä. Hae nyt, niin pääset muuttamaan jo pian upouuteen kotiisi! Heti vapaana oleviin asumisoikeusasuntoihin voit hakea vaikka heti.

Asumisoikeusasuntoon Helsingissä et tarvitse isoa asuntolainaa. Maksat asumisoikeusmaksua enintään 15 % asunnon hankintahinnasta. ASO-asuntoon voit hakea tarvittaessa Kelan asumistukea vastaavasti kuin vuokra-asuntoonkin.

Pohjois-Pasilaan uudelle Postipuiston alueelle uusia asumisoikeusasuntoja

Postipuiston asuinalue rakennetaan hyvien kulkuyhteyksien ja Helsingin Keskuspuiston kupeeseen. Osoitteeseen Metsäläntie 10 valmistuu kaikkiaan 94 asumisoikeusasuntoa. 

Uudella, urbaanilla alueella otetaan erityisesti huomioon energia- ja ekotehokkuus sekä asumisen yhteisöllisyys. Alueelle oman leimansa luovat erilaiset asuntokorttelit ja yhtenäiset sisäpihat, puistovyöhyke sekä asuintalojen yhteistiloista muodostuva yhteinen monikäyttöinen asukastila.

Keski-Pasilassa sijaitseva kaupunkikeskus Mall of Tripla tarjoaa suuren määrän erikoisliikkeitä, ravintoloita ja palveluja lähellä kotia. Asumisoikeustalojen kanssa samassa korttelissa toimii päivittäistavarakauppa.

Metsäläntie 10

Asumisoikeusasunnossa saat enemmän tilaa elämiseen

Voit hakea asumisoikeusasuntoa, kun sinulla on ARAn myöntämä asumisoikeuden järjestysnumeroa.

Järjestysnumeron perusteella hakijoille tarjotaan toiveiden mukaisia asumisoikeus-, eli ASO-asuntoja.

Asumisoikeusasunnoissa maksetaan aluksi kertaluonteinen ASO-maksu, jonka saat pois muuttaessasi takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna. ASO-asunnossa maksat kuukausittain käyttövastiketta ja saat asua asunnossa niin kauan kuin haluat.

Asumismuodon hyviä puolia ovat esimerkiksi sen huolettomuus, turvallisuus ja meillä TA:lla hyvä hinta-laatusuhde. Meillä asut verrattain uusissa asunnoissa hyvillä sijainneilla. Saat enemmän tilaa pienemmillä kustannuksilla!

Miksi kannattaa hakea
ASO-asuntoa TA:lta?

Voit valita yli 15 500 asunnon joukosta.
Olemme toiseksi suurin asumisoikeusasuntojen tarjoaja Suomessa. Voit valita yli 15 500 asuntomme joukosta juuri sinun tarpeisiisi sopivan kerros-, rivi-, pari- tai erillistaloasunnon. Löydät asuntojamme jopa 38 paikkakunnalta.

Meillä maksat vähemmän.
Vuonna 2022 ARAn asuntomarkkinakatsauksen mukaan asumisoikeusasuntojemme käyttövastikkeet olivat muita toimijoita edullisemmat Espoossa, Vantaalla ja Turussa. Ne olivat myös edullisimmasta päästä Jyväskylässä ja Kuopiossa. Asuntojemme keski-ikä on noin 12 vuotta, joten meillä asut viihtyisästi ja nykyaikaisesti.

ARA:n asuntomarkkinakatsaus 2/2022

Voit muuttaa lemmikkieläintesi kanssa.
Lemmikkieläimet ovat tärkeitä perheenjäseniä ja sen vuoksi toivotamme sinut tervetulleeksi asumaan asumisoikeusasuntoihimme lemmikkiesi kanssa.

Meillä voit remontoida.
ASO-asunnot ovat muuttovalmiita, mutta voit tehdä asunnosta omannäköisesi kodin. Voit tehdä kohtuullisia muutostöitä ja saada jopa TA-Materiaalipaketin täysin veloituksetta. Espoon päätoimipisteemme yhteydessä on kattava TA-Showroom, jossa pääset tutustumaan erilaisiin kotisi remontointimahdollisuuksiin ja materiaalivaihtoehtoihin. Tutustu muutostyöohjeisiin ja TA-Showroomiin.

Palvelemme sinua mielellämme.
Meillä saat henkilökohtaista palvelua myyntineuvottelijoiltamme useilla eri paikkakunnilla. Autamme sinua löytämään toiveitasi vastaavan asumisoikeusasunnon.

Kysy lisää myyntineuvottelijoiltamme tai
asiakaspalvelustamme.

Sivu päivitetty viimeksi: 28.3.2024