Kohti asuntomessuja

Kohti asuntomessuja

-blogissa kerromme Naantalin vuoden 2022 asuntomessujen valmisteluistamme.

Löydät blogista juttua myös Lohjan vuoden 2021 asuntomessuilta.


Kesätöihin Naantalin asuntomessuille!

Nyt on upea tilaisuus päästä näkemään asuntomessuja myös kulissien takaa. Haemme useita messutyöntekijöitä esittelemään asuntomessukohteitamme ja varmistamaan messuvieraiden sujuvan ja positiivisen vierailun kohteessamme.

Kesätyö asuntomessuilla on mieleenpainuva kokemus! - Työ messuilla oli erittäin monipuolista ja mielenkiintoista! Töissä oppi paljon uusia asioita ja sai arvokasta kokemusta asiakaspalvelusta. Meillä oli messuilla myös loistava tiimi, jonka kanssa työskennellessä ei ollut koskaan tylsää, kuvailee viime kesän messutyöntekijä Elmeri Lindholm. Elmerin TA-ura jatkui myös messujen jälkeen ja nykyisin Elmeri työskentelee osa-aikaisena junior business analystina opintojensa ohelle.

Jokainen päivä on taatusti erilainen ja messuilla pääset tekemään monenlaisia tehtäviä. Kesätyö alkaa yhteisellä perehdytys- ja koulutusjaksolla heinäkuun alussa ja kestää koko messujen ajan elokuun puolen välin paikkeille saakka. Töitä on osin myös viikonloppuisin. Töitä tehdään sekä varsinaisella messualueella Luonnonmaan saarella että oheiskohteessa Naantalin keskustassa.

Haku on nyt käynnissä ja jatkuu 20.2.2022 saakka. Tarkemmat tiedot ja hakulinkin löydät rekrysivuiltamme.

Kaikki tämän postauksen kuvat ovat viime vuoden asuntomessuilta Lohjalta, jossa meillä oli mahtava messuporukka esittelemässä Vihreä teko -palkinnonkin voittanutta asumisoikeuskerrostaloa ja sen upeaa kattopuutarhaa.

Viime kesän messutiimi teki muiden töiden ohella lyhyitä videoita TikTokiin, käy katsomassa! Löydät ne TikTokista nimellä ta_asuntomessut