Uusia asumisoikeusasuntoja luonnon läheisyyteen Naantalin Aurinkotuuleen ja Raision Ihalaan   

Naantalin Luonnonmaalle kohoaa elokuussa upeita asumisoikeusasuntoja merellisen Aurinkotuulen asuinalueelle. Myös Raision Ihalan alue tarjoaa moderneja asumisoikeusasuntoja lähellä luontoa, kun Knuutinkatu 10:een ja 15:een valmistuu syksyllä kerros- ja rivitaloasuntoja.  

Naantalin Luonnonmaalle Rymättyläntien eteläpuolelle kohoaa uusi asuinalue Aurinkotuuli, jonne rakentuu upeita asumisoikeusasuntoja. Merellisellä alueella voi nauttia luonnon rauhasta yhdistettynä moderniin asumiseen. 

−  Uudet Vuoksi 4:n asumisoikeuskerrostalot valmistuvat kasvavalle ja kehittyvälle uudelle asuinalueelle Luonnonmaalle Rymättyläntien eteläpuolella noin kolmen kilometrin päähän Naantalin keskustasta. Aurinkotuulesta lounaaseen sijaitsee Naantalin asuntomessualue Lounatuuli, kertoo myyntineuvottelija Jenna Holopainen TA-Asumisoikeus Oy:stä.  

Vuoksi 4:ään valmistuu kahteen kerrostaloon yhteensä 40 kerrostaloasuntoa, joiden arvioitu valmistumisaika on elokuussa. Pienimmät asunnot ovat kompakteja kaksioita ja isoimmat asunnot tilavia neljän huoneen asuntoja. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on pihapatio ja muissa asunnoissa on iso parveke. 

Saunomisesta pääsee nauttimaan viihtyisässä talosaunassa B-talon ylimmässä kerroksessa, jossa on myös parveke vilvoittelua varten. Saunan yhteydessä sijaitseva kerhohuone on kaikkien talon asukkaiden käytössä 

Luonnonkaunis Raision Ihala kutsuu 

TA-Asumisoikeus Oy:n uudet asumisoikeusasunnot valmistuvat arvioilta lokakuussa Knuutinkadulle Ihalaan, joka on Raision suurimpia kaupunginosia.  

− Luonnonkaunis, pientalovaltainen Ihalan alue tarjoaa jatkossa Knuutinkatu 10:ssä modernia kerrostaloasumista, siinä missä Knuutinkatu 15:ssä löytyy yksi- ja kaksikerroksisia rivitaloasuntoja, kertoo myyntineuvottelija Tiina Iivarinen TA-Asumisoikeus Oy:stä. 

Ihalan läheltä löytyvät arjen palvelut houkuttelevat erityisesti lapsiperheitä. Koulun ja päiväkodin lisäksi alueelta löytyy leikkipuistoja, urheilukenttä ja uimahalli. Ihalasta on matkaa Raision keskustaan noin 2 kilometriä ja Turun keskustaan taas noin 6 kilometriä. Matka taittuu nopeasti ja helposti polkupyörällä, omalla autolla tai bussilla.   

Modernia kerrostaloasumista Knuutinkatu 10:een 

Knuutinkatu 10 osoitteeseen nouseva moderni asumisoikeuskerrostalo tarjoaa yhteensä 23 asuntoa kolmessa kerroksessa. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on puurakenteiset terassit. Muissa asunnoissa on lasitettu parveke. 

− Monipuolisesta asuntovalikoimasta löytyy valinnanvaraa aina 37 neliön saunattomista kaksioista aina 67,0 neliön saunallisiin kolmioihin. Kaikki asunnot on suunniteltu neutraalein, valoisin pinnoin, ja ne antavat asukkaille mahdollisuuden toteuttaa omaa sisustusvisiotaan helposti, jatkaa myyntineuvottelija Tiina Iivarinen.  

Asukkaiden käytössä on myös erillinen piharakennus, jossa on mm. irtainvarastot ja väestönsuoja. Rakennuksen pihalle tulee leikkialue, polkupyörätelineitä sekä autopaikkoja.   

Knuutinkatu 15 tarjoaa tilavia asumisoikeusasuntoja rivitalossa 

Knuutinkatu 15:een valmistuu yksi- ja kaksikerroksisia rivitaloja, joissa on yhteensä 15 asumisoikeusasuntoa.  

−  Asunnot ovat tilavia kaksioita, erikokoisia kolmioita tai neljän huoneen perheasuntoja. Kaksitasoisissa asunnoissa kaikki makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan toisessa kerroksessa. Yläkerrassa on myös ranskalaiset parvekkeet, kertoo Iivarinen. 

Asuntojen sisäänkäynnin vierestä löytyy kylmä irtaimistovarasto. Kaikissa asunnoissa on myös oma puurakenteinen ulkoterassi.  Pihaan rakennetaan myös viihtyisä leikkialue. Rivitalojen läheisyydessä sijaitsee erillinen autokatos neljälle autolle sekä 14 pihapaikkaa.

Lue lisää asunnoista:

Vuoksi 4, Naantali

Knuutinkatu 10, Raisio

Knuutinkatu 15, Raisio

Tilaamalla TA:n uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedon uusista asunnoista, tapahtumista ja eduista.