Kohti asuntomessuja

Kohti asuntomessuja

-blogissa kerromme Naantalin vuoden 2022 asuntomessujen valmisteluistamme.

Löydät blogista juttua myös Lohjan vuoden 2021 asuntomessuilta.


Naantalin Asuntomessujen portit sulkeutuivat

Kirjoittanut: Johanna Sipola

Helteiseen elokuun 14. päivän iltaan päättyy tämän vuoden Naantalin asuntomessut 2022. Messukesä on ollut lämmin, ruuhkainen, iloinen, kaunis, tapahtumarikas, uniikki ja täynnä uusia ideoita, kauniita koteja ja hauskoja kohtaamisia messuvieraiden kanssa.

Sekä päämessukohteemme Lounatuulessa, että oheiskohteemme Naantalin keskustassa oli menestys. Huippuhyvä messutiimimme esitteli ylpeinä messukohteita, joissa asiakkaat ihastelivat messujen mallitalo-palkinnon voittaneita puulämmitteistä pihasaunaa, värikästä Lounatuulen Ateljeeta ja kaunista, maanläheistä Lounatuulen Metsää.

Kesätyöstä mieleenpainuvinta oli mukavat kohtaamiset messuvieraiden kanssa, iloiset palautteet onnistuneesta vuokrakohteestamme ja tukkimiehen kirjanpito esittelypöytämme alla, johon ilmestyi viivoja sitä mukaan kun meiltä kysyttiin joko pihasauna olisi lämmin.

Messutiimimme oli ihanan monipuolinen kirjo eri tavoin lahjakkaita, hauskoja ja fiksuja nuoria. Työskentely heidän kanssaan oli antoisaa ja sujuvaa. Messukesä hujahti nopeasti ja tuntuu että hyvässä porukassa olisi työtä voinut jatkaa vielä paljon pidempäänkin. Tulee ihan ikävä. Jokaisen suunnitelmat suuntaavat nyt eri tahoille ja osa ystävystyneistä varmasti jatkaa näkemistä.

Aikamoinen kokonaisuus tällaiset asuntomessut. Usean vuoden työ kiteytyy yhteen kuukauteen jolloin ihmiset vaeltavat ja jonottavat muurahaisten lailla kurkistamaan koteihin, joissa rakentamisen mallit, ajan trendit, inspiraatiot ja uudenkarheus ovat läsnä.

Kun messut loppuvat puretaan alue teltoista ja esittelypisteistä. Pakataan tavarat ja lähdetään uusia projekteja kohti.
Kiitollisena hienosta messukokemuksesta lähden itsekin syksyä kohti uudet ideat mukanani.