Kohti asuntomessuja

Kohti asuntomessuja

-blogissa kerromme Naantalin vuoden 2022 asuntomessujen valmisteluistamme.

Löydät blogista juttua myös Lohjan vuoden 2021 asuntomessuilta.


Asosoppareita ja materiaalivalintoja - enää muutama asunto vapaana!

Asuntomessutalomme Lohjan Sahapihalla on herättänyt paljon kiinnostusta ja kauppa on käynyt vilkkaasti. Asumisoikeusasuntojen ensimmäinen hakuaika oli toukokuussa ja sen jälkeen kohteeseen on ollut jatkuva haku. Lähes kaikki asunnot on jo myyty, vakka taloon pääsee muuttamaan vasta noin vuoden kuluttua. Vapaana on 34 asunnosta enää neljä.

Asumisoikeuden haltijoilla on mahdollista tehdä jonkin verran omia materiaalivalintoja, kun asunnon ostaa hyvissä ajoin ennen valmistumista. Asukkaalla on mahdollista valita muutamista vaihtoehdoista muun muassa laminaatin väri, keittiökaappien väri, keittiön työtaso sekä keittiön välitila. Myös kylpyhuoneen lattialaatan ja tehosteseinän värin voi valita.

Lattiat

Laatat

Sahapihan asuntoihin voi myös lisähinnasta maalauttaa tehosteväriseinän, asennuttaa keraamisen lieden tilalle induktiolieden, asennuttaa valmiiksi astianpesukoneen ja viimeistellä lasitetun parvekkeen parvekelasiverhoilla.

keittiö

Asuntomessuilla esittelyasuntoina tulee olemaan ylimmän kerroksen asunnot A32 ja A34, joihin valitsemme yhdessä tulevien asukkaiden kanssa materiaalit siten, että messuasunnot ovat mahdollisimman erilaisia. Asunnon 32 keittiöön tulee harmaan puuviilukuvioiset keittiökaapit ja tummat työtasot. Toiseen messuasuntoomme tulee vastaavasti valkoiset kaapit ja muutenkin vaalea keittiö. Toisessa asunnossa tulee olemaan ihan vaalea laminaatti, toisessa lämmin tammensävyinen. Miten hienot näistä tuleekaan ja miten upeat sisustukset voimme näiden päälle rakentaa!

sopimus

Tutustu tarkemmin asuntoihin täältä!