Kohti asuntomessuja

Kohti asuntomessuja

-blogissa kerromme Naantalin vuoden 2022 asuntomessujen valmisteluistamme.

Löydät blogista juttua myös Lohjan vuoden 2021 asuntomessuilta.


Lohjan asuntomessujen ensimmäistä mediapäivää vietettiin upeassa auringonpaisteessa

Eilen Lohjalla saatiin nauttia upeasta syyssäästä ja median edustajat pääsivät tutustumaan tulevaan messualueeseen nauttien viimeisistä ruskahetkistä.

Paikalla oli toistakymmentä median edustajaa, jotka pääsivät kiertelemään tulevalle messualueelle ja kurkistamaan myös muutamiin rakenteilla oleviin kohteisiin.

anujaeija edited

kerhohuone

Hiidensalmen messualue on mukavan kompakti alue upealla paikalla. Alueelle rakentuu meidän asumisoikeustalon ja pientalojen lisäksi Lovan vuokrakerrostalo sekä Hoivatilojen rakennuttama palvelutalo, johon tulee päiväkoti sekä hoivakoti. Messuilla esitellään myös yksi saneerauskohde; vuonna 1928 valmistunut Villa Kokkokallio.

Alkuviikosta, hieman sateisemmalla säällä, myös TA:n johto kävi tutustumassa alueeseen messujen projektipäällikkö Mirka Härkösen johdolla.

mirka edited

 messualue edited

Lue Länsi-Uusimaan kirjoittama juttu mediapäivästä: Asuntomessut Lohjalla 2021: Lohjan asuntomessujen asumisoikeusasunnot myyty, Lovan vuokra-asunnot hakuun keväällä – Kerrostalokortteliin tulossa ravintola, messualueelle kaavaillaan myös kauppaa.