Kohti asuntomessuja

Kohti asuntomessuja

-blogissa kerromme Naantalin vuoden 2022 asuntomessujen valmisteluistamme.

Löydät blogista juttua myös Lohjan vuoden 2021 asuntomessuilta.


Lohjan messuasunnot saavat värikkäät ja persoonalliset kalustukset

Kävimme viime viikolla Lohjan Sahapiha 6:n työmaalla katsomassa miten työt etenevät ja siellähän oli osassa asunnoista jo kaapitkin paikoillaan! Sahapihalla rakennetaan ylhäältä alaspäin eli ylimmissä kerroksissa on tällä hetkellä käynnissä kiintokalusteiden asennukset ja laatoitukset. Alempana tehdään vasta lattiavaluja ja lattialämmityksen asennusta.

kaapit

makakrikaapit

laatoitus

Samalla kun rakennustyöt etenevät, etenee myös muut messuvalmistelut. Voimme nyt iloksemme julkistaa, että olemme saaneet kaksi upeaa yhteistyökumppania messuasuntojen kalustukseen. Messuilla meillä on esitteillä yhteissaunan ja kattoterassin lisäksi kaksio ja kolmio.

Kaksion kalusteet ja piensisutuksen saamme helsinkiläiseltä huonekalu- ja sisutusliike Jean Vernetiltä. Jean Vernet on suomalainen yritys, joka on keskittynyt eurooppalaisiin huonekaluihin ja sisustustuotteisiin. Jean Vernetiltä löytyy väriä ja aina jotain erilaista! Kaikki myynnissä olevat huonekalut ovat yrityksen itsensä maahantuomia. Lähiaikoina luvassa tarkempi esittely ja ehkäpä jo pieniä paljastuksia mitä messuilla tullaan näkemään!

Kolmion kalustuksessa kumppaninamme tulee olemaan huonekalu- ja sisustusverkkokauppa Snugg. Snugg on pieni kotimainen yritys, joka tuo maahan lähinnä hollantilaisia yksilöllisiä kalusteita ja tarjoaa sisustuspalveluita. Snugg Living kalustaa kodit rouhean maanläheisellä tyylillä ja mm. tiikkihuonekaluilla kotoisuutta vaalien. Tuotteisiin voi käydä tutustumassa verkkokaupassa sekä showroomilla Kirkkonummella. Myös Snugg on luvannut esittäytyä lähiaikoina.

 jeanvernetalhaalla

Jean Vernetin Anna ja Jaana sekä TA:n messutiimin Eija ja Anu työmaalla.