Kohti asuntomessuja

Kohti asuntomessuja

-blogissa kerromme Naantalin vuoden 2022 asuntomessujen valmisteluistamme.

Löydät blogista juttua myös Lohjan vuoden 2021 asuntomessuilta.


Asuntomessut alkoivat helteisissä tunnelmissa

Kesän 2021 Asuntomessujen ensimmäinen messuviikko on pian takana. Ennätyshelteistä huolimatta kävijöitä Lohjan Asuntomessuilla on riittänyt. Vaikka messuja on takana vasta seitsemän päivää, on messukohteemme Seilorin, Colorin ja Sahapihan huipun nähnyt jo lähes 6000 messuvierasta.


Messukohteemme ovat saaneet paljon positiivista huomiota ja kohteidemme persoonallisuutta ja värikkyyttä on kiitelty. Kiitos vielä kaikille kiitoksista, tämä oli yksi asia, jota tavoittelimmekin.


Vaikka ensimmäisten messupäivien hellelukemat huitelevat yli 30 asteessa, käy kattoterassillamme mukavan viileä tuuli ja monet messuvieraat istahtavatkin terassille pitemmäksikin toviksi lepäämään Johannes Simosen upeissa riipputuoleissa tai Snuggin mukavissa säkkituoleissa. Terassilta avautuvia järvimaisemia jaksaa ihailla pidempäänkin!


Helteisen messupäivän lomassa voi onneksi nauttia kylmää jäätelöä ja päivän päätteeksi pulahtaa ihanan puhdasvetiseen Lohjanjärveen. Myös vierailu Tytyrin Elämyskaivoksessa 8 asteen lämpötilassa houkuttelisi!